До відома приватних підприємців, керівників підприємств та організації!

Дата: 08.08.2024 09:02
Кількість переглядів: 3190

Фото без опису

ДУ «Тернопільський обласний  центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України» надає послуги з відбирання зразків харчових продуктів та продовольчої сировини, пов’язане з подальшим їх випробуванням, а саме: проведення органолептичних, хроматографічних (визначення масової частки пестицидів), атомно-абсорбційних (визначення масової частки свинцю, міді, цинку, кадмію), бактеріологічних, молекулярно-генетичних (якісне виявлення ГМО в харчових продуктах із застосуванням методу ПЛР (полімеразна ланцюгова реакція) у відповідності до атестату про акредитацію згідно вимог ДСТУ ISO/IEC 17025:2019 за №201307 від 25 листопада 2022 року та дійсний до 27 грудня 2025 року.

Визначення результатів між країнами полегшується, якщо лабораторії відповідають цьому стандарту. Відповідність цьому стандарту демонструє , що ВЛ діє компетентно та здатна отримувати достовірні результати.

Результати випробувань надаються у вигляді протоколу випробування. Протокол випробувань в системі ISO–документ, який підтверджує відповідність систем управління та якості продукції підприємства державним або міжнародним стандартам. Продукція та продовольча сировина, яка виготовляється і реалізується споживачу, повинна відповідати вимогам нормативної документації за параметрами безпечності і якості.

За консультацією звертатися за адресою м.Тернопіль, вул. Федьковича 13.

Контактний телефон: відділення організації санітарно-гігієнічних досліджень – (0352) 25-24-15


Прейскурант цін

 

Дослідження на вміст ГМО

Ціна з ПДВ

1.2.10 Якісне виявлення ГМО (генетично-модифікованих організмів) в харчових продуктах із застосуванням методу ПЛР (полімеразно - ланцюгової реакції) в реальному часі

 

598,32

1.2.11   Якісне виявлення  ГМО (генетично-модифікованих організмів) в  жировмісних харчових продуктах із застосуванням методу ПЛР (полімеразно - ланцюгової реакції) в реальному часі

 

586,04

 

1.2.13  Якісне виявлення  ГМО (генетично-модифікованих організмів) в харчових продуктах із застосуванням методу ПЛР (полімеразно - ланцюгової реакції) в реальному часі  (Ріпак)

 

609,56

 

 

Дослідження  харчових продуктів за органолептичними, санітарно-хімічними показниками

3.4.1 Вмісту свинцю, кадмію, цинку, міді методом атомної абсорбції (за кожний показник)

 

123,78

3.4.4 Вмісту нітратів іонометричним методом

 

58,09

3.4.17 Визначення органолептики в харчових продуктах

 

18,2

3.5.4 Фосфорорганічні пестициди у харчових продуктах, атмосферному повітрі та повітрі робочої зони методом ТШХ

 

348

 

3.5.7 Хлорорганічні пестициди у харчових продуктах, атмосферному повітрі та повітрі робочої зони методом ТШХ

 

324

 

 

 

Дослідження харчових продуктів за санітарно-мікробіологічними показниками

1.2 Визначення загальної кількості мезофільних аеробних та факультативно-анаеробних мікроорганізмів в об’єктах середовища життєдіяльності людини

 

108

 

1.4 Визначення БГКП (коліформ) у харчових продуктах, продовольчій сировині та інших об’єктах життєдіяльності людини

 

116

 

1.5 Виявлення бактерій родини Enterobacteriaceae  в харчових продуктах та інших об’єктів життєдіяльності людини

 

210

 

1.6  Виявлення Е.соlі  в харчових продуктах та інших об’єктів життєдіяльності людини

 

180

 

1.7 Виявлення золотистого стафілокока  в харчових продуктах та інших об’єктів життєдіяльності людини

 

89

 

1.8 Виявлення синьогнійної палички  в харчових продуктах та інших об’єктів життєдіяльності людини

 

156

 

1.9 Виявлення протею  в харчових продуктах та інших об’єктів життєдіяльності людини

 

104

 

1.10 Виявлення сульфітредукуючих клострідій  в харчових продуктах та інших об’єктів життєдіяльності людини

 

123

 

1.11 Виявлення Bacillus cereus  в харчових продуктах та інших об’єктів життєдіяльності людині

 

193,99

 

1.12 Виявлення ентерококків  в харчових продуктах та інших об’єктів життєдіяльності людині

 

136

 

1.13 Виявлення лістерій  в харчових продуктах та інших об’єктів життєдіяльності людині

 

218

 

1.14 Виявлення сальмонелл  в харчових продуктах та інших об’єктів життєдіяльності людині

 

234

 

1.15 Виявлення дріжджів та пліснявих грибів в харчових продуктах  та продовольчій сировині

 

86

 

 

Інші послуги

4.13 Гігієнічна оцінка та оформлення протоколу за результатами лабораторних та інструментальних досліджень   

 

100

 

4.15 Відбір проб для проведення досліджень: на санітарно-хімічні, мікробіологічні дослідження проб харчових продуктів (лікар)

 

80

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь