Про зміну типу закладів освіти

Дата: 16.07.2024 15:10
Кількість переглядів: 45

 

 

 

 

 

 

ПРОЄКТ РІШЕННЯ

 

 

15 липня 2024 року                      смт Гусятин                                  №2143/01-38           

 

Про зміну типу закладів освіти

 

Відповідно до статті 26  України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законів України «Про освіту», «Про повну загальну середню освіту», у відповідності до Порядку проведення громадського обговорення, з метою додержання вимог законодавства щодо фінансування освітнього процесу, раціонального використання бюджетних коштів, у зв’язку з відсутністю належного контингенту учнів та з метою забезпечення рівного доступу дітей до якісної освіти, враховуючи рекомендації постійної комісії з питань освіти, охорони здоров’я, культури, молоді, фізкультури і спорту, сесія Гусятинської селищної ради, 

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Організувати проведення громадських слухань щодо реорганізації закладів освіти Гусятинської селищної ради:

Самолусківська гімназія Гусятинської селищної ради Тернопільської області –  Код в ЄДРПОУ 23594634 - Тернопільська область, Чортківський район, с. Самолусківці, вул. Шкільна, буд. 2, шляхом перетворення  у  Початкова школа із забезпеченням здобуття початкової освіти (додаток 2).

Кривеньківська гімназія Гусятинської селищної ради Тернопільської області – Код в ЄДРПОУ 24619035 - Тернопільська область, Чортківський район, с. Кривеньке, вул. Центральна, буд.59, шляхом перетворення  у  Початкова школа із забезпеченням здобуття початкової освіти (додаток 3).

Сидорівська гімназія Гусятинської селищної ради Тернопільської області – Код в ЄДРПОУ 23594700 - Тернопільська область, Чортківський район, с. Сидорів, вул. Парадна, буд.1, шляхом перетворення  у  Початкова школа із забезпеченням здобуття початкової освіти (додаток 4).

2. Громадські слухання провести в режимі он-лайн (за умов воєнного часу) та під час особистих зустрічей з 19 серпня 2024 року по 18 серпня 2025 року.

3. Винести на громадські слухання проєкт рішення Гусятинської селищної «Про зміну типу закладів освіти (додаток 1).

4. Ініціатором проведення громадських слухань щодо зміни типу закладів освіти визначити Гусятинську селищну раду, як орган ради, що забезпечує організацію проведення громадських слухань.

5. Відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту Гусятинської селищної ради:

5.1. Оприлюднити оголошення про початок процедури громадського обговорення у формі громадських слухань та проєкт рішення, що підлягає обговоренню, не пізніше 30 календарних днів до дня проведення громадських слухань.

5.2. Приймати пропозиції, зауваження та рекомендації щодо питання, яке виноситься на громадські слухання, від жителів сіл Самолусківці, Кривеньке, Сидорів у  письмовій чи електронній формі та оприлюднити прийняту інформацію під час безпосереднього проведення громадських слухань.

5.3. Організувати проведення громадських слухань за участю мешканців сіл, реєстрація місця проживання яких підтверджено відповідними документами.

6. Контроль за виконанням покласти на постійну комісію з питань постійну комісію з питань освіти, охорони здоров’я, культури, молоді, фізкультури і спорту.

 

 

 

Селищний голова                                                                       Степан КАРПО

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь