У Гусятинській громаді працюватиме окрема мобільна медична бригада

Дата: 28.03.2024 11:06
Кількість переглядів: 387

 

Фото без опису

27 березня в амбулаторії загальної практики сімейної медицини селища Гусятин відбулася розширена зустріч представників Гусятинської селищної ради, керівництва КНП «Гусятинський Центр первинної медико-санітарної допомоги» з представниками Тернопільської обласної організації Товариства Червоного Хреста України щодо обговорення особливостей участі у проєкті функціонування окремої мобільної медичної бригади у зоні обслуговування Гусятинського ЦПМСД.

Даний проєкт буде втілено у життя завдяки співпраці Гусятинської селищної ради із Тернопільською обласною організацією Товариства Червоного Хреста України, за фінансової підтримки Товариства Червоного Хреста Норвегії та сприяння Департаменту охорони здоров’я Тернопільської ОВА.

Ініціатива із надання мобільної медичної бригади є ексклюзивним засобом реагування на проблеми, які виникають з отриманням медичної допомоги в осіб похилого віку, людей з числа внутрішньо переміщених, тих, які опинилися у складних життєвих обставинах і проживають у важкодоступних, віддалених, від центральної садиби населених пунктах.

Мобільна медична бригада укомплектована необхідними медикаментами, автомобільним транспортом, обладнанням та комп’ютерною технікою. До її складу входять – сімейний лікар, медична сестра та водій, вони формують пересувну медичну команду, яка допомагатиме системі охорони здоров’я у наданні якісної первинної медичної допомоги українцям в умовах війни та інших гуманітарних викликів. 

Головне завдання бригади – підсилення закладів первинної медицини завдяки наданню кваліфікованих медичних послуг місцевому населенню, надання допомоги там, де її найбільше потребують.

Фото без описуФото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь