Відбувся круглий стіл «Особливості державної ветеранської політики»

Дата: 21.03.2024 15:18
Кількість переглядів: 465

 

 

 

 

 

Сьогодні у приміщенні Гусятинської селищної ради відбувся круглий стіл на тему: «Особливості державної ветеранської політики», участь у якому взяли представники Гусятинської селищної ради, першого відділу Чортківського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, відділу обслуговування громадян №4  (сервісний центр) Головного управління Пенсійного фонду України в Тернопільській області, Гусятинського управління Чортківської філії Тернопільського обласного центру зайнятості, КНП «Гусятинський ЦПМСД» Гусятинської селищної ради, Гусятинського бюро правової допомоги.

            Про соціальний захист військовослужбовців та членів їх сімей та особливості одержання соціальних послуг у Гусятинській громаді інформували учасників заходу:

           Мацко Наталія Степанівна – заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів;

           Марія Бабій – директор комунальної установи «Центр надання соціальних послуг» Гусятинської селищної ради.

           Про статус учасника бойових дій, порядок оформлення та соціальні гарантії доповідав Віктор Свінціцький, майор, заступник із морально-психологічного забезпечення першого відділу Чортківського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки.

Галина Гродецька, начальник відділу обслуговування громадян №4  (сервісний центр) Головного управління Пенсійного фонду України в Тернопільській області ознайомила присутніх із особливостями надання пільг учасникам бойових дій та учасникам війни.

          Про активні програми зайнятості у службі зайнятості для учасників бойових дій, ветеранів, осіб з інвалідністю внаслідок війни та членів їх сімей інформувала учасників заходу Наталія Козир, провідний фахівець з питань зайнятості Гусятинського управління Чортківської філії Тернопільського обласного центру зайнятості.

Наталія Гайдаш, начальник відділу «Центр надання адміністративних послуг» ознайомила присутніх з особливостями надання адміністративних послуг військовослужбовцям у Центрі надання адміністративних послуг Гусятинської селищної ради.

           Про особливості надання первинної медичної допомоги інформувала присутніх Ольга Глуховська – заступник головного лікаря КНП «Гусятинський ЦПМСД» Гусятинської селищної ради.

Наталія Янцевич – начальник Гусятинського бюро правової допомоги, довела до відома учасників заходу особливості надання безоплатної правничої допомоги для військовослужбовців та членів їх сімей.

Також учасники круглого столу розглянули та обговорили проєкт Дорожньої карти для військових, ветеранів війни та членів їх сімей, який підготували представники селищної ради. За результатами розгляду підготовлено ряд пропозицій для врахування у подальшій роботі.

Фото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь