Щиро вітаємо Оксану Танасів, нашу землячку, із міжнародною нагородою!

Дата: 06.03.2024 16:31
Кількість переглядів: 621

 

 

Фото без опису

 

 

08 лютого 2024 року Генеральна дирекція Всеукраїнського науково-дослідного центру ефективного управління та Науково-експертна рада Міжнародної іміджевої програми «Лідери ХХІ століття»  прийняла рішення про нагородження Оксани Танасів міжнародним Орденом Королеви Анни «Честь Вітчизни» за вагомий професійний внесок у підтримку України.

Офіційний захід та церемонія нагородження  відбулися 5 березня  у м. Київ.

Оксана Танасів (Сидорко) народилася  та виросла в селі Самолусківці. Після закінчення місцевої школи навчалася в  Чортківському педагогічному училищі, Тернопільському педуніверситеті та в Тернопільській академії народного господарства.

У 2004 році виїхала до США, де працювала і навчалася в Університеті Коннектикуту.  Художниця йшла до своєї мрії довгих 15 років.

Сьогодні Оксана успішна українсько-американська художниця, автор більше 400 картин, власниця арт галереї. Вона не лише  співпрацює з виставковими залами Нью-Йорку, Маямі, Європи, але є  учасницею національних і міжнародних художніх ярмарків, галерейних виставок, творчих полій.

Ніколи не забувала Оксана і про Україну. Вона зуміла об’єднати навколо себе небайдужих діаспорян і громадян США.  Спільними зусиллями їм вдалося придбати та відправити в Україну медичне обладнання, медикаменти, амуніцію, засоби гігієни та багато чого іншого. Її щоденний внесок в підтримку країни неоціненний, а бажання зробити Україну сильною та розвиненою захоплює!

 Щиро вітаємо Оксану Танасів із заслуженою нагородою, бажаємо подальших творчих успіхів та дякуємо за благодійність, організацію допомоги для України!

  

ДОВІДКОВО:

Орден заснований на честь князівни Анни Ярославни – дочки великого князя Ярослава Мудрого, — королеви Франції для вшанування її пам’яті та до відзначення 1000-ліття з Дня народження.

Заснування міжнародної Україно-Французької нагороди «Орден Королеви Анни «Честь Вітчизни» затверджено Постановою X Конгресу ділових наукових і творчих спілок України від 25.03.2008р., узгоджено з дипломатичними представництвами і діловими інституціями Франції та зареєстровано державними органами під № 94950 від 11.08.2008р.

Міжнародний Україно-Французький «Орден Королеви Анни «Честь Вітчизни» на срібній, золотій та діамантовій зірках вручається в Україні і Франції за особисту мудрість та мужність, високу освіченість та культуру, толерантність, вірність обов’язку, добродійність, чесноти та вчинки високої доблесті і честі, спрямовані на благо Народу та Держави.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь