Про стан укритів цивільного захисту  ​​​​​​​на території Гусятинської селищної ради

Дата: 04.03.2024 12:22
Кількість переглядів: 111

 

ГУСЯТИНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ЧОРТКІВСЬКОГО РАЙОНУ ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

Р І Ш Е Н Н Я

 

21 лютого 2024року                       смт Гусятин                                             №28

 

Про стан укритів цивільного захисту 
на території Гусятинської селищної ради

                        Відповідно до плану роботи виконавчого комітету Гусятинської селищної ради заслухавши та обговоривши інформацію заступника Гусятинського селищного голови з питань діяльності виконавчих органів Віктора Гудя  про стан укритів цивільного захисту на території Гусятинської селищної ради відповідно до розпорядження Кабінету Міністрів України «Про затвердження плану основних заходів цивільного захисту України на 2023 рік», затвердженого розпорядженням Кабінету Міністрів України від 28.12.2021 року №1742-р, В, керуючись  Кодексом цивільного захисту України, Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет селищної  ради

ВИРІШИВ:

1. Інформацію заступника Гусятинського селищного голови з питань діяльності виконавчих органів Віктора Гудя про стан укритів цивільного захисту  на території Гусятинської селищної ради взяти до відома (додається).                                                         

2. Керівникам структурних підрозділів, комунальних підприємств, установ селищної ради, суб’єктам господарювання на балансі яких перебувають захисні споруди цивільного захисту, привести у готовність до використання за призначенням захисні споруди цивільного захисту, споруди подвійного призначення та найпростіші укриття для захисту населення від небезпечних наслідків надзвичайних ситуацій згідно вимог.                                                                     

2.1)  забезпечити виконання плану реалізації заходів цивільного захисту населення в Гусятинській селищній раді, затвердженого розпорядженням  селищного голови № 17 од від 8 лютого  2024 року «Про затвердження плану основних заходів цивільного захисту Гусятинської селищної ради на 2024 рік».

2.2) про проведену роботу інформувати  відділ військового обліку, цивільного захисту, надзвичайних ситуацій та охорони праці  Гусятинської селищної ради до 20 числа щоквартально.

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника Гусятинського селищного голови з питань діяльності виконавчих органів Віктора Гудя.

 

                    Селищний голова                                    СТЕПАН КАРПО


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь