від 29 лютого 2024 року №25-од "Про підготовку до проведення національного мультипредметного тесту у 2024 році"

Дата: 04.03.2024 08:39
Кількість переглядів: 28

 

 

 

 

ГУСЯТИНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ЧОРТКІВСЬКОГО РАЙОНУ ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я

 

29 лютого  2024 року                        смт Гусятин                        № 25-од

 

Про підготовку до проведення

національного мультипредметного

тесту у 2024 році

 

 

Відповідно до законів України „Про місцеве самоврядування в Україні”, „Про внесення змін до деяких законів України щодо державної підсумкової атестації та вступної кампанії 2024 року”, указів Президента України від 24 лютого 2022 року №64/2022 „Про введення воєнного стану в Україні”, від 5 лютого 2024 року №49/2024 „Про продовження строку дії воєнного стану в Україні”, розпорядження начальника обласної військової адміністрації від 26.02.2024 року №94/01.02-01 „Про підготовку до проведення національного мультипредметного тесту, вступних іспитів до магістратури у 2024 році”, начальника районної військової адміністрації  від 28.02.2024 року №31/01-03 „Про підготовку до проведення національного мультипредметного тесту, вступних іспитів до магістратури у 2024 році” та з метою підготовки до організованого проведення у 2024 році національного мультипредметного тесту

 

з о б о в ’ я з у ю:

 

1. Відділу  освіти, сім’ї, молоді та спорту Гусятинської селищної ради  спільно з виконавчим комітетом Гусятинської селищної ради:

1) створити належні умови для проведення у 2024 році національного мультипредметного тесту;

2) забезпечити тимчасовий екзаменаційний центр  спеціально обладнаними комп’ютерними аудиторіями, під’єднаними до мережі Інтернет, та укриттями цивільного захисту;

3) забезпечити дотримання нормативно-правових вимог під час проведення реєстрації випускників закладів загальної середньої освіти, учнів, які у 2024 році завершують здобуття повної загальної середньої освіти та вступають у заклади вищої освіти.

2.Відділу  освіти, сім’ї, молоді та спорту Гусятинської селищної ради:

  1) організувати проведення роз’яснювальної роботи серед громадськості, учнів закладів освіти, які у 2024 році завершують здобуття повної загальної середньої освіти, щодо порядку  проведення національного мультипредметного тесту та особливостей вступу до закладів вищої освіти у 2024 році;

 2) сприяти у виконанні заходів із реєстрації учасників національного мультипредметного тесту;

 3) забезпечити створення умов для роботи тимчасового екзаменаційного центру, надання пропозицій щодо залучення педагогічних працівників та інших фахівців для роботи в  центрі відповідно до замовлень регіонального центру оцінювання якості освіти;

4) забезпечити координацію та узагальнення проведеної роботи і про стан виконання  даного розпорядження інформувати обласну військову адміністрацію до 23  вересня 2024 року.

3. Комунальному некомерційному підприємству «Гусятинський центр первинної медико-санітарної допомоги» відповідно до визначених термінів проведення національного мультипредметного тесту (основної і додаткової сесій), організувати чергування медичних працівників у тимчасовому екзаменаційному центрі у встановленому законодавством порядку.

 4. Рекомендувати відділенню поліції №3 (м.Гусятин) Чортківського районного відділу поліції Головного управління Національної поліції в Тернопільській області забезпечити посилену охорону місця проведення вступних випробувань та здійснення профілактичних оглядів тимчасового екзаменаційного центру щодо наявності вибухонебезпечних та отруйних речовин, створити умови для здійснення контролю за проведенням вступних випробувань з використанням ручних металодетекторів.

5. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника Гусятинського селищного голови з питань діяльності виконавчих органів Наталію Мацко.

 

Селищний голова                                                                        Степан КАРПО


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь