Заходи з нагоди відзначення Дня пам'яті Героїв Небесної сотні

Дата: 20.02.2024 17:17
Кількість переглядів: 708

 

Фото без опису

День пам’яті Героїв Небесної Сотні відзначається щорічно 20 лютого згідно з Указом Президента від 11 лютого 2015 року №69/2015  “Про вшанування подвигу учасників Революції Гідності та увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні”.

Революція Гідності є одним із ключових моментів українського державотворення та виразником національної ідеї свободи.

Герої Революції Гідності загинули за те, щоб Україна стала справді незалежною, могутньою, успішною європейською державою. Низько схиляємо голови перед їхньою світлою пам’яттю. Боротьба, яка розпочалася на Майдані, триває й досі, тепер на сході та півдні України. Саме подвиг Небесної Сотні надихнув сотні тисяч українців на боротьбу із зовнішньою агресією.

Сьогодні, 20 лютого, у смт Гусятин у приміщенні комунального закладу «Гусятинський центр культури і дозвілля» з нагоди Дня пам'яті Героїв Небесної сотні відбувся благодійний  концерт «ЗАЛИШАЄМОСЯ ГІДНИМИ СВОЇХ ГЕРОЇВ» на підтримку Збройних сил України.

Хвилиною мовчання присутні вшанували пам'ять тих, хто в ім’я народу, в ім’я нації здійснив громадянський подвиг, навіки ставши Героєм Небесної Сотні, загиблих воїнів – жителів громади, та усіх, хто віддав своє життя за Україну.

До пам’ятної дошки Героям Небесної Сотні покладено корзину квітів та  запалено лампадки.

Солісти, читці та творчі колективи  комунальних закладів:  «Гусятинський центр культури і дозвілля», «Гусятинська мистецька школа» підготували концертну програму.

Завдяки благодійним пожертвам під час  заходу зібрано 3 434.00 гривень. Усі кошти будуть направлені на рахунок благодійного фонду «Воїни Надзбруччя» для допомоги нашим військовим.


Вдячні кожному, хто надав благодійну допомогу. Ми не припиняємо підтримувати наших захисників, які ціною власного здоров’я та життя боронять державу. Спільними зусиллями ми зможемо перемогти окупанта.       
 

Ми - Єдина країна! Ми всі прагнемо одного – миру, спокою, міцної і квітучої держави та чистого неба над головою.

Хай палають свічки пам’яті загиблих героїв Небесної Сотні у наших серцях. Вшановуємо всіх, хто поклав життя за долю, за волю, за незалежність і свободу єдиної України! Герої не вмирають, поки живе пам’ять про них!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь