Участь у навчальній Програмі

Дата: 08.02.2024 11:11
Кількість переглядів: 881

 

Фото без опису

 

З 02 травня до 30 листопада 2023р. заступник Гусятинського селищного голови з питань діяльності виконавчих органів Наталія Мацко та директор КУ «Центр надання соціальних послуг» Гусятинської селищної ради Марія Бабій брали участь у навчальній онлайн-програмі: «Мережа з обміну досвідом. Розробка програм інтеграції ВПО в громади», створеній Програмою U-LEAD (Ukraine – Local Empowerment, Accountability and Development Україна - підсилення на місцях, підзвітність та розвиток). Її розроблено у співпраці між українським урядом, Європейським Союзом та його державами-членами Німеччиною, Польщею, Данією та Словенією у створенні багаторівневої системи управління, яка є прозорою, підзвітною та відповідає на потреби громадян України.

Через аналіз системних проблем, які виникають у зв'язку з масштабним внутрішнім переміщенням, проведення оцінки потреб ВПО, на яких ґрунтуються бюджетні асигнування та дизайн конкретних проєктів підтримки, розробку операційного плану дій, вдалося підвищити рівень теоретичної та практичної готовності до здійснення фахової діяльності, підготувати і розробити Програми інтеграції ВПО з урахуванням потреб Гусятинської громади.

Щиро дякуємо спікерам та експертам, усім координаторам Програми, а особливо пану Артему, за цікаву інформацію, корисні й пізнавальні ресурси та практичний досвід успішних зреалізованих проектів. Разом до Перемоги!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь