Оновлення матеріальної бази КЗ «Гусятинська ДЮСШ»

Дата: 17.01.2024 16:55
Кількість переглядів: 675

 

Фото без опису

Комунальний заклад «Гусятинська ДЮСШ» став центром проведення найрізноманітніших змагань не тільки місцевого, а й районного та регіонального масштабів, його вихованці та тренера є призерами та переможцями у різних спортивних іграх, змаганнях, турнірах.

Протягом  2022-2023 років за кошти місцевого бюджету та благодійних організацій (Тернопільської обласної організації Товариства Червоного Хреста, Представництва Норвежської ради у справах біженців в Україні) проведено відповідну роботу щодо покращення матеріально – технічної бази цього закладу.

Від Тернопільської обласної організації Товариства Червоного Хреста одержано: генератор, ширми інтерєрні, встановлено вікна. За сприяння  представництва Норвежської ради у справах біженців в Україні отримано кухонну та побутову техніку, сантехнічне обладнання, виробничі інструменти, меблі, одіяла, постільну білизну, будівельні матеріали, виконано поточні будівельно-ремонтні роботи.

А сьогодні у приміщенні комунального закладу «Гусятинська ДЮСШ» відбувся святковий захід - відкриття оновленого спортивного залу після капітального ремонту. У залі пофарбовано стелю та стіни, встановлено високоякісне покриття.

На свято завітали керівники, працівники, депутати Гусятинської селищної ради, представники Тернопільської обласної військової адміністрації, спортсмени.

Учасники заходу хвилиною мовчання вшанували пам'ять тих, хто віддав своє життя за Україну.

З вітальним словом до присутніх звернувся Гусятинський селищний голова Степан Карпо, який зокрема сказав:

«Я дякую усім, хто долучився до оновлення матеріальної бази закладу, насамперед нашим Збройним Силам України, завдяки яким ми змогли зробити такий подарунок для дітей та молоді. Оновлення спортивного залу є важливим кроком у розвитку фізкультурно-оздоровчої та спортивної сфери у громаді. В оновленій спортивній залі ДЮСШ дітки тепер зможуть займатися улюбленими видами спорту, оскільки спорт — необхідний! Тим більше зараз, адже він є одним із видів емоційного розвантаження. Бажаю працівникам та вихованцям плідної праці, спортивних звершень та Перемоги нам усім!».

Із цією подією присутніх привітав Андрій Човган, начальник управління молоді, спорту та іміджевих проектів Тернопільської обласної військової адміністрації. Він подякував керівництву Гусятинської селищної ради, депутатському корпусу, комунальному закладу «Гусятинська ДЮСШ» за проведену спільну роботу задля розвитку фізичної культури та спорту  у громаді.

Начальниця відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту Ольга Туткалюк висловила слова вдячності усім, хто долучився до оновлення матеріально-технічної бази спортивної школи. Подякувала працівникам закладу за їхню працю з дітьми, за те, що роблять їх сильнішими фізично і морально, оскільки  вони — майбутнє нашої держави.

Керівники вручили грамоти та подяки депутату селищної ради, голові постійної комісії з питань освіти, охорони здоров’я, культури, молоді, фізкультури і спорту, працівникам та вихованцям спортивної школи.

Також на свято завітали почесні гості – Гикава Анастасія, майстер спорту України з веслування на байдарках, та Демчук Валерія – кандидат у майстри спорту з дзюдо та самбо, які привітали присутніх із значною подією та вручили спортивний інвентар  КЗ «Гусятинська ДЮСШ».

Щиро віримо, що оновлення матеріальної бази спортивної школи принесе задоволення дітям, мешканцям громади та всім тим, хто буде його відвідувати та працювати у ньому.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь