Про встановлення тарифів КП «Благоустрій» на поводження з побутовими відходами

Дата: 08.01.2024 10:08
Кількість переглядів: 41

 

ГУСЯТИНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ЧОРТКІВСЬКОГО РАЙОНУ ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

 

РІШЕННЯ

 

21 грудня 2023   року                           смт Гусятин                                             №259

 

Про встановлення тарифів КП «Благоустрій»
на поводження з побутовими відходами

 

Розглянувши лист директора комунального підприємства "Благоустрій" виконавчого комітету Гусятинської селищної ради. Фітькайла І.І156 від 04.12.2023 року про затвердження тарифів на послуги із поводження з побутовими відходами, які надає комунальне підприємство "Благоустрій" для населення, бюджетних організацій, інших споживачів селища Гусятин, с. Вільхівчик, с. Суходіл згідно поданих розрахунків (на 13 аркушах), зважаючи на проведений відділом з питань фінансів та бюджету і відділом бухгалтерського обліку та звітності Гусятинської селищної ради аналіз щодо розрахунку економічно - обґрунтованих планових витрат на послуги із поводження з побутовими відходами для споживачів селища Гусятин, враховуючи, що значно зросли складові тарифу заробітна плата, вартість паливо-мастильних матеріалів, вартість запасних частин та адміністративні витрати у порівнянні із 2020 роком, коли було встановлено діючий тариф (рішення виконавчого комітету від 21.12.2020 р. №203).

Відповідно Постанови КМУ від 26.07.2006 року № 1010 (зі змінами та доповненнями) та наказу від 12.09.2018 р. № 239 Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України, керуючись підпунктами 2 пункту "а" та пункту «б» ст. 28 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет селищної ради

 

ВИРІШИВ:

1. Встановити комунальному підприємству «Благоустрій» виконавчого комітету Гусятинської селищної ради тарифи на послуги із поводження з побутовими відходами за 1 куб.м. в розмірі:

- для населення – 261,08 грн. (з ПДВ),

- для бюджетних організацій – 261,08 грн. (з ПДВ),

- для інших споживачів – 261,08 грн. (з ПДВ).

2. Встановити комунальному підприємству «Благоустрій» виконавчого комітету Гусятинської селищної ради тарифи на послуги із поводження з побутовими відходами для населення на одну особу в розмірі:

- для селища Гусятин – 32,92 грн.,

- для села Вільхівчик – 16,46 грн.,

- для села Суходіл – 16,46 грн.

3. Зобов’язати директора комунального підприємства «Благоустрій» Фітькайла І.І. забезпечити відповідно до законодавства якість надання послуг із поводження з побутовими відходами згідно  нормативів, норм, стандартів та правил.

4. Ввести в дію нові тарифи на послуги із поводження з побутовими відходами для населення, бюджетних організацій та інших споживачів селища Гусятин, села Вільхівчик, села Суходіл  з 01.01.2024 року.

5. Загальному відділу Гусятинської селищної ради опублікувати дане рішення на офіційному сайті Гусятинської селищної ради.    

6. Рішення виконавчого комітету Гусятинської селищної ради № 203 від 21.12.2020 року вважати таким, що втратило чинність.                                                                       

 7.  Відповідальність за виконання даного рішення покласти на директора комунального підприємства "Благоустрій" виконавчого комітету Гусятинської селищної ради Івана Фітькайла .

 8. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника Гусятинського селищного голови з питань діяльності виконавчих органів Віктора Гудя

 

Селищний голова                                                                  Степан КАРПО


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь