Про договори про міжбюджетні трансферти на 2024 рік

Дата: 14.12.2023 17:09
Кількість переглядів: 60


 

 

 

 

ПРОЄКТ

 

 

 

ГУСЯТИНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ЧОРТКІВСЬКОГО РАЙОНУ ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВОСЬМЕ СКЛИКАННЯ

ДВАДЦЯТЬ ДЕВЯТА СЕСІЯ

 

РІШЕННЯ

 

14 грудня 2023 року                      смт Гусятин                               № 1978/01-38

  

Про договори про міжбюджетні трансферти на 2024 рік

 

Керуючись Бюджетним Кодексом  України, Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні, враховуючи висновок комісії з питань фінансів, бюджету, планування соціально-економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва, Гусятинська селищна рада

 

ВИРІШИЛА:

        

  1. Затвердити договір між Гусятинською селищною радою та Копичинецькою міською радою про міжбюджетний трансферт (надання іншої субвенції з селищного бюджету міському) на суму 107 600 гривень на відшкодування витрат на утримання 1 підопічної у стаціонарному відділенні територіального центру соціального обслуговування у 2024 році.
  2. Затвердити договір між Тернопільською обласною радою та Гусятинською селищною радою про міжбюджетний трансферт (надання іншої субвенції з обласного бюджету селищному) на: пільгове медичне обслуговування осіб, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи;  видатки на поховання учасників бойових дій та осіб з інвалідністю внаслідок війни; доплати до пенсії ветеранам ОУН-УПА; щомісячні допомоги членам сімей загиблих в Афганістані; допомоги учасникам антитерористичної операції, операції об'єднаних сил, їх сім'ям, членам сімей Героїв Небесної Сотні, сім'ям загиблих (померлих, пропавших безвісти) учасників антитерористичної операції, мобілізованим особам; компенсаційні виплати особам з інвалідністю на бензин, ремонт, технічне обслуговування автомобілів, мотоколясок і на транспортне обслуговування; встановлення телефонів особам з інвалідністю І і ІІ групи).
  3. Затвердити договір між Васильковецькою сільською радою та Гусятинською селищною радою про міжбюджетний трансферт (надання іншої субвенції) на суму 220 000 гривень на оплату комунальних послуг для первинної ланки медичної допомоги медичних установ, які діють на території Васильковецької сільської територіальної громади на 2024 рік.
  4. Затвердити договір між Васильковецькою сільською радою та Гусятинською селищною радою про міжбюджетний трансферт (надання іншої субвенції) на суму 15 000 гривень на оплату підключення до газових мереж амбулаторій та фельшерсько-акушерських пунктів Васильковецької територіальної громади на 2024 рік.
  5. Затвердити договір між Гримайлівською селищною радою та Гусятинською селищною радою про міжбюджетний трансферт (надання іншої субвенції) на 2024 рік на загальну суму 1 077 225 гривень, з них:

191 421 грн. – на спів фінансування видатків Комунальної архівної установи «Трудовий архів Гусятинської селищної ради»,  

21 481 грн. – на спів фінансування комунальної установи «Гусятинський інклюзивно-ресурсний центр» Гусятинської селищної ради,

864 323 грн. – на спів фінансування КНП «Гусятинський ЦПМСД» (оплата праці з нарахуваннями).

  1. Затвердити договір між Копичинецькою міською радою та Гусятинською селищною радою про міжбюджетний трансферт (надання іншої субвенції) на суму 114 252 гривень для фінансування видатків на утримання Комунальної архівної установи «Трудовий архів Гусятинської селищної ради» на 2024 рік.
  2. Затвердити договір між Хоростківською міською радою та Гусятинською селищною радою про міжбюджетний трансферт (надання іншої субвенції) на 2024 рік на суму 333 470 гривень для:

- часткового фінансування видатків на утримання Комунальної архівної установи «Трудовий архів Гусятинської селищної ради» в сумі 87 987 грн.,

- часткового фінансування КНП «Гусятинський ЦПМСД» в сумі 245 483 гривень, з них: 152 308 грн. – оплата праці з нарахуваннями, 55 000 грн. – оплата водопостачання та водовідведення, 34 175 грн. – виплата пенсій, призначених на пільгових умовах, Хоростківської громади, 4 000 грн. – вивезення ТПВ.

8. Контроль за виконанням рішення доручити постійній комісії з питань фінансів, бюджету, планування соціально-економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва Гусятинської селищної ради.

 

Селищний голова                                                                         Степан КАРПО


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь