У смт Гусятин відбувся благодійний концерт Павла Дворського та його синів на підтримку ЗСУ

Дата: 04.10.2023 10:01
Кількість переглядів: 483

 

 

Вчора у смт Гусятин у приміщенні комунального закладу «Гусятинський центр культури та дозвілля» в рамках благодійного туру-марафону «Готуємо контрнаступ разом» відбувся концерт народного артиста України Павла Дворського та його синів Павла й В’ячеслава за участі танцювального колективу «Фантазія» Гусятинського центру дитячої та юнацької творчості.

1 лютого народному артисту Павлу Дворському виповнилося 70 років. До свого ювілею співак вирішив присвятити підтримці української армії серію концертів. Основна мета марафону — це збір коштів на спеціальну військову техніку для однієї з інженерної бригади в складі ЗСУ. 

Глядачі мали можливість насолоджуватися  виконанням  хітів української естради «Смерекова хата», «Стожари», «Горнусь до тебе, Україно», «Нехай тобі розкаже дощ», «Червона рута», «Українській армії – слава і хвала», «Родинне вогнище» та багатьох інших добре відомих і знаних музичних композицій з репертуару народного артиста.

Під час концерту Павло Дворський разом із синами говорили про українських воїнів, які нині мужньо боронять нашу державу від російського агресора.

«Ми не можемо залишатися осторонь, – зазначає співак. – І якщо ми не в лавах ЗСУ, то повинні робити все можливе для наших воїнів. Це люди з вашого селища, вулиці чи навіть сусіднього двору. Тож ми співаємо для вас і разом підтримаємо тих, хто захищає нашу рідну землю».

Заступниця Гусятинського селищного голови Наталія Мацко, дякуючи  артистам, зокрема сказала:

«Благодійний концерт під час війни – це можливість долучитися до доброї справи – зібрати кошти для Збройних сил України, підтримати нашу армію, яка дарує нам новий день. Дякуємо, що ви тримаєте культурний фронт, який так потрібен у цей нелегкий час!».

Присутні у залі  дуже тепло зустрічали артистів, дякуючи їм гучними оплесками за щиру пісню, гарний настрій і позитивні емоції.

Дякуємо організаторам цього дійства, його учасникам та глядачам, усім небайдужим, які долучилися до збору коштів для потреб Збройних сил України.

Кожен з нас робить все можливе, щоб наблизити Перемогу! Лише разом і лише до нашої Перемоги!

Все буде Україна!

 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь