24 сесія VIII скликання Гусятинської селищної ради

Дата: 11.07.2023 13:00
Кількість переглядів: 232

Фото без описуФото без опису

              11 липня 2023 року відбулася 24 сесія  VIII скликання Гусятинської селищної ради, на якій депутати розглянули питання згідно порядку денного.

               На сесії прийнято рішення про затвердження звіту про виконання селищного бюджету за I півріччя 2023 року; внесення змін до селищного бюджету на 2023 рік; міжбюджетні трансферти на 2023 рік.

    Також депутати прийняли рішення про затвердження програми розвитку житлово-комунального господарства та благоустрою населених пунктів Гусятинської селищної ради на 2023 рік; внесення змін до Програм соціального захисту населення територіальної громади; розвитку земельних відносин, раціонального використання комунального майна та охорони земель на території Гусятинської селищної ради на 202302024 роки; реформування та підтримки водопровідно-каналізаційного господарства на території  Гусятинської селищної ради на 2023 рік.

Депутати розглянули питання про встановлення місцевих податків і зборів на території Гусятинської селищної ради на 2024 рік; внесення змін до рішення від 28 жовтня 2021 року №905 «Про визначення місця встановлення пам'ятки місцевого значення – трактора «Універсал – 2»; передачу генератора.

             Також на сесії розглянуто питання про включення об'єктів до переліку першого типу об'єктів комунальної власності територіальної громади Гусятинської селищної ради, що підлягають передачі в оренду на аукціоні; надання дозволу на розміщення в частині приміщення Сидорівської гімназії Сидорівського дитячого садка «Сонечко».

            Традиційно багато уваги було приділено земельним питанням. Йшлося про надання дозволів, затвердження проєктів землеустрою, експертних грошових оцінок земельних ділянок.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь