Про встановлення дорожніх знаків та облаштування  пішохідних переходів

Дата: 30.06.2023 11:53
Кількість переглядів: 248

 

ГУСЯТИНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ЧОРТКІВСЬКОГО РАЙОНУ ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

 

РІШЕННЯ

 

26 червня 2023   року                        смт Гусятин                                       № 112

 

 Про встановлення дорожніх знаків та                                                         облаштування  пішохідних переходів

 

Відповідно до статей  30, 51, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статей 17, 19, 20, 21 Закону України «Про автомобільні дороги», статті 7 Закону України «Про дорожній рух», Правил дорожнього руху, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 10 жовтня 2001 року № 1306 (із змінами та доповненнями), нормами розділу 10 ДСТУ 4100-2002 «Знаки дорожні. Загальні технічні умови. Правила застосування», постановою Кабінету Міністрів України від 18 січня 2001 року № 30 «Про проїзд великогабаритних та великовагових транспортних засобів автомобільними дорогами, вулицями та залізничними переїздами», розглянувши звернення жителів вул. Загоринка, в селі Постолівка та усниі звернення мешканців селища Гусятин  з метою збереження дорожнього покриття доріг  та інженерних мереж, розташованих на проїзній частині вулиць, забезпечення безпеки дорожнього руху, виконавчий комітет  селищної  ради

 

ВИРІШИВ:

1. Встановити дорожні знаки 2.3 «Головна дорога »та  7.8  «Напрямок головної дороги»  на виїзді з  вулиці  Сагайдачного на вулицю Коновальця в смт.Гусятині.

2.Встановити дорожні знаки 2.1 «Дати дорогу» та  7.8  «Напрямок головної дороги»  перед  перехрестям  вулиць Коновальця та Сагайдачного в районі Коновальця, 7 в смт.Гусятині.

3.Встановити дорожній знак 7.8  «Напрямок головної дороги»  перед  перехрестям  вулиць Коновальця та Сагайдачного в районі Коновальця, 14 в смт.Гусятині.

4. Встановити дорожні знаки 2.4 «Кінець головної дороги »та  2.1 «Дати дорогу»  на виїзді з  вулиці  Коновальця на   вулицю  Б.Лепкого в смт.Гусятині.

5. Облаштувати пішохідний перехід на виїзді з  вул. Коновальця на вул. Б.Лепкого в смт.Гусятині з встановленням дорожніх знаків 5.38.1,  5.38.2 «Пішохідний перехід» та нанесанням лінії дорожньої розмітки 1.14.1 «Зебра».

6. Облаштувати пішохідний перехід на вул. Б.Лепкого в смт.Гусятині в районі автостанції з встановленням дорожніх знаків 5.38.1,  5.38.2 «Пішохідний перехід» та нанесенням лінії дорожньої розмітки 1.14.1 «Зебра».

7. Облаштувати пішохідний перехід на вул. Шевченка,3 в смт.Гусятині навпроти центрального входу в Гусятинський базовий коледж ТНТУ ім. І.Пулюя  з встановленням дорожніх знаків 5.38.1,  5.38.2 «Пішохідний перехід» та нанесенням лінії дорожньої розмітки 1.14.1 «Зебра».

8. Облаштувати пішохідний перехід на вул. Шевченка,5  в смт.Гусятині навпроти центрального входу в Гусятинську ЗЗСО з встановленням дорожніх знаків 5.38.1,  5.38.2 «Пішохідний перехід» та нанесенням лінії дорожньої розмітки 1.14.1 «Зебра».

9. Облаштувати пішохідний перехід на вул. Суходільській  в смт.Гусятині навпроти центрального входу на стадіон «Збруч» з встановленням дорожніх знаків 5.38.1,  5.38.2 «Пішохідний перехід» та нанесенням лінії дорожньої розмітки 1.14.1 «Зебра».

10. Облаштувати пішохідний перехід на вул. Наливайка  в смт.Гусятині в районі пам’ятника С.Наливайку з встановленням дорожніх знаків 5.38.1,  5.38.2 «Пішохідний перехід» та нанесенням лінії дорожньої розмітки 1.14.1 «Зебра».

11. Облаштувати пішохідний перехід на вул. Тернопільській  в смт.Гусятині в районі символічної могили УСС та воїнів УПА з встановленням дорожніх знаків 5.38.1,  5.38.2 «Пішохідний перехід» та нанесенням лінії дорожньої розмітки 1.14.1 «Зебра».

12.Дозволити зупинку та стоянку транспортних засобів  вул. Тернопільській в смт.Гусятині з демонтажем знаків 3.35 «Стоянку заборонено».

13. КП «Благоустрій»Гусятинської селищної ради придбати та забезпечити виконання робіт по встановленню  дорожніх знаків  та облаштуванні  пішохідних переходів у відповідності до діючих правил та стандартів.

14. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника Гусятинського  селищного  голови з питань діяльності виконавчих органів Михайла Гудза.

 

 

Селищний голова                                                                        Степан КАРПО


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь