Про підсумки проведення двомісячника з благоустрою у населених пунктах Гусятинської територіальної громади

Дата: 30.06.2023 10:39
Кількість переглядів: 57

 

ГУСЯТИНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ЧОРТКІВСЬКОГО РАЙОНУ ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

Р І Ш Е Н Н Я

 

26 червня 2023                              смт Гусятин                               №102

 

Про підсумки проведення двомісячника

з благоустрою у населених пунктах

Гусятинської територіальної громади

 

             Заслухавши  та обговоривши інформацію заступника Гусятинського селищного голови з питань діяльності виконавчих органів Гудза Михайла про підсумки проведення двомісячника з благоустрою у населених пунктах Гусятинської територіальної громади, відповідно до підпунктів 7 пункту «а» статті 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статті 10 Закону України «Про благоустрій населених пунктів», на  виконання   вимог    підпункту “б”, ”в” статті 3,  підпункту “г”, “е” статті 10, пункту “і” статті 15 Закону України  “Про охорону  навколишнього  середовища», розпорядження Кабінету Міністрів України від 31 березня 2010 р. № 777-р „Деякі питання проведення щорічної акції „За чисте довкілля” та дня благоустрою територій населених пунктів», рішення виконавчого комітету Гусятинської селищної ради від 27.03.2023 року №43 «Про затвердження заходів  щодо проведення двомісячника з благоустрою в населених пунктах Гусятинської селищної ради», з метою поліпшення стану довкілля, упорядкування територій населених пунктів громади, виконавчий комітет селищної  рад

  В И Р І Ш И В:

        1.Інформацію заступника Гусятинського селищного голови з питань діяльності виконавчих органів Гудза Михайла про підсумки проведення двомісячника з благоустрою у населених пунктах Гусятинської територіальної громади взяти до відома (інформація додається).

 2.Старостам сіл, керівникам структурних підрозділів Гусятинської селищної ради, підприємств, установ  та організацій незалежно від форми власності  забезпечити постійне утримання в належному санітарному та естетичному стані власних виробничих об’єктів, адміністративних будівель та прилеглих до них територій.

 

 

 

 

    3.Комунальному підприємству «Благоустрій» забезпечити:

            1) підтримання у належному санітарному стані територій в межах населених пунктів громади;

            2) регулярний вивіз побутових відходів з приватного сектору та  контейнерних майданчиків, розташованих на території населених пунктів, та постійно проводити роботу зі споживачами щодо укладення договорів на вивезення твердих побутових відходів.

            4.Адміністративній комісії при виконавчому комітеті Гусятинської селищної ради спільно з старостами сіл, відділенням поліції №3 (м. Гусятин) Чортківського районного відділу поліції ГУНП в Тернопільській області  активізувати роботу щодо притягнення порушників санітарного стану та порушників Правил благоустрою до адміністративної відповідальності.

           5.Контроль за виконанням  цього рішення покласти заступника Гусятинського селищного голови з питань діяльності виконавчих органів Михайла Гудза.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь