Заходи до Міжнародного дня захисту дітей

Дата: 01.06.2023 16:07
Кількість переглядів: 171

 

 

Щороку, 1 червня відзначається свято маленьких громадян нашої країни – Міжнародний день захисту дітей. Водночас це свято й тих, хто завжди поруч з дітьми, хто піклується про них і допомагає твердо стати на ноги. Сьогодні у Гусятинській громаді проводились різноманітні заходи з нагоди цього свята.

Біля приміщення місцевого закладу культури у смт Гусятин відбувся чудовий концерт «Ми діти сильної країни – України!» за участю солістів, творчих та танцювальних колективів  комунальних закладів:  «Гусятинський центр культури і дозвілля», «Гусятинська мистецька школа», «Гусятинський центр дитячої та юнацької творчості». Діти вкотре показали, які вони талановиті, продемонстрували свої вміння та таланти всім присутнім, подарувавши багато позитивних емоцій.

 Також на відкритому танцювальному майданчику біля приміщення комунального закладу «Гусятинський центр культури та дозвілля» відбулися інтерактивні заходи «У світі професій», конкурси, розваги та ігри, які підготували працівники відділів освіти, сім’ї, молоді та спорту, культури та туризму,  служби у справах дітей  Гусятинської селищної ради, КУ «Гусятинський центр надання соціальних послуг», комунального закладу «Гусятинський центр культури та дозвілля», відділу «Гусятинське бюро правової допомоги» Чортківського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги, Гусятинської районної філії Тернопільського обласного центру зайнятості, Чортківського районного сектору №3 філії Державної установи «Центр пробації» у Тернопільській області. Діти охоче брали участь у цих заходах та проявили свою активність, витривалість та завзятість. 

Цікавими локаціями  для наймолодших жителів громади стали: показ оснащення пожежно – рятувального підрозділу 10 ДПРЧ (смт Гусятин), демонстрація спорядження відділення поліції №3 (м.Гусятин) Чортківського районного відділу поліції ГУНП в Тернопільській області, організація надання невідкладної медичної допомоги. Діти змогли побути у ролі поліцейських та рятувальників, побачити спеціальну техніку, одягнути спеціальне спорядження, ознайомитись із роботою медиків.

Також під час заходу діти мали змогу пострибати на батутах, скуштувати морозиво, солодку вату, потанцювати із казковими героями.

Святкування продовжились на місцевому стадіоні, де діти  активно брали участь у різноманітних спортивних змаганнях. Ці локації організовано відділом освіти, сім’ї, молоді та спорту Гусятинської селищної ради, КЗ «Дитячо-юнацька спортивна школа» спільно з Тернопільським обласним центром фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх».

Також з нагоди Міжнародного дня захисту дітей ігри, різноманітні конкурси, квести було організовано Гусятинським центром дитячої та юнацької творчості.

Весело, з усмішками та чудовим настроєм закінчився святковий День захисту дітей.

Можна впевнено сказати, що об'єднавши зусилля, ми зробимо все, аби захистити наших дітей, вберегти їх від гіркоти розчарувань і зневіри. Адже саме від нас, дорослих, залежить те, як складеться доля кожної маленької людини, а відтак і нового покоління українців.

Саме заради дітей воюють і захищають нашу державу українські Герої.  Заради їхнього щасливого майбутнього ми обов’язково ПЕРЕМОЖЕМО в цій війні!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь