Пошук

від 26 квітня 2023 року № 1761 "Про внесення змін до рішення Гусятинської селищної ради від 09 листопада 2017 року № 891"

Дата: 04.05.2023 14:25
Кількість переглядів: 137

 

ГУСЯТИНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ЧОРТКІВСЬКОГО РАЙОНУ ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

VIII СКЛИКАННЯ

ХXII СЕСІЯ

 

Р І Ш Е Н Н Я

від 26 квітня 2023 року                                                                                  № 1761

 

 

Про внесення змін до рішення

Гусятинської селищної ради

від 09 листопада 2017 року № 891

 

 З метою створення сприятливого для життєдіяльності людини довкілля, збереження і охорони навколишнього природного середовища, збереження санітарного благополуччя населення та забезпечення належного контролю за благоустроєм та санітарним станом, утримання території Гусятинської територіальної громади в належному стані, врегулювання прав та обов’язків учасників правовідносин у сфері благоустрою, керуючись положеннями статтей 26, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Гусятинська селищна рада

ВИРІШИЛА:

 

  1. Внести зміни до рішення Гусятинської селищної ради від 09 листопада 2017 року №891, а саме:
  1. назву викласти в такій редакції:

«Про затвердження нової редакції Правил благоустрою, дотримання чистоти та громадського порядку в територіальній громаді Гусятинської селищної ради»;

  1. пункт перший викласти в такій редакції:

«1. Затвердити Правила благоустрою, дотримання чистоти та громадського порядку в територіальній громаді Гусятинської селищної ради в новій редакції згідно додатку №1.».

  1. назву додатку №1 викласти в такій редакції:

«Правила благоустрою, дотримання чистоти та громадського порядку в територіальній громаді Гусятинської селищної ради»;

  1. пункт 1.1. розділу І додатку №1 викласти в такій редакції: «1.1. Правила благоустрою в територіальній громаді Гусятинської селищної ради (далі – Правила) є нормативно-правовим актом, яким установлюється порядок благоустрою та утримання територій об’єктів благоустрою населених пунктів Гусятинської територіальної громади, регулюються права та обов’язки учасників правовідносин у сфері благоустрою територій: смт Гусятин, с. Вільхівчик, с. Суходіл, с. Боднарівка, с. Постолівка, с. Городниця, с. Самолусківці, с. Личківці, с. Трибухівці, с. Сидорів, с. Шидлівці, с. Кривеньке, с. Васильків, с. Коцюбинчики, с. Босири, с. Зелена, с. Сокиринці, визначається комплекс заходів, необхідних для забезпечення чистоти і порядку у селищі та селах. Правила спрямовані на створення умов сприятливих для життєдіяльності людини її обов’язковими для виконання на території Гусятинської громади виконавчими органами місцевого самоврядування, об’єднаннями громадян, підприємствами, установами, організаціями незалежно від форм власності і підпорядкування, їх керівниками, працівниками та громадянами.».
  2. в тексті додатку №1 слова (у всіх відмінках) «Гусятиська ОТГ» замінити словами «територіальна громада Гусятинської селищної ради».

2.  Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну  комісію  комісію з питань прав людини,  законності, депутатської діяльності, етики та регламенту.

 

 

Гусятинський селищний голова                                         Степан КАРПО


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь