Місцева державна пожежна рятувальна частина одержала новий пожежний автомобіль

Дата: 24.03.2023 14:45
Кількість переглядів: 845

 

 

ГУ ДСНС України у Тернопільській області за кошти Державного бюджету закуплено для потреб своїх підрозділів 7 нових основних пожежних автомобілів загального призначення на шасі автомобіля FORD, один із них одержала 10 ДПРЧ 6 ДПРЗ Головного управління ДСНС України у Тернопільській області.

Їхньою перевагою є висока прохідність та вдвічі більший об'єм цистерни ( 5 тонн води). Вони служать для гасіння пожеж водою та повітряно-механічною піною.

З цієї нагоди до рятувальників завітали представники місцевої влади, щоб ознайомитися із матеріально-технічною базою Державного пожежно – рятувального загону Головного управління ДСНС України у Тернопільській області.

Місцеві священнослужителі здійснили обряд освячення нового пожежного автомобіля.

Гусятинський селищний голова Степан Карпо вручив начальнику 10 ДПРЧ 6 ДПРЗ Головного управління ДСНС України у Тернопільській області сертифікат на суму 50, 0 тис.гривень для покращення матеріально- технічної бази місцевої пожежної команди. Кошти виділено з місцевого бюджету відповідно до Програми забезпечення пожежної і техногенної безпеки на території Гусятинської територіальної громади на 2022-2024 роки.

Ця оновлена та удосконалена відповідно до вимог сьогодення техніка допомагатиме підвищенню ефективності виконання завдань за призначенням, а рятувальники сприятимуть забезпеченню цивільного захисту населення та гідно стоятимуть на сторожі збереження життя та майна людей.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь