Про встановлення пріоритету приватному підприємству «Веста стоматологія» на розміщення зовнішньої реклами (встановлення рекламного засобу)

Дата: 02.03.2023 12:05
Кількість переглядів: 125

 

 

 

ГУСЯТИНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ЧОРТКІВСЬКОГО РАЙОНУ ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

 

РІШЕННЯ

від 22 лютого 2023 року                                                                        №42

 

 

Про встановлення пріоритету приватному

підприємству «Веста стоматологія»

на розміщення зовнішньої реклами

(встановлення рекламного засобу)

 

Відповідно до пункту 13 частини а статті 30 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", статті 16 Закону України "Про рекламу", Типових правил розміщення зовнішньої реклами затвердженими постановою Кабінету Міністрів України від 29 грудня 2003 року №2067, рішення Гусятинської селищної ради від 29 листопада 2012 року №555, рішення виконавчого комітету Гусятинської селищної ради від 26.11.2012 р. №268,  розглянувши заяву уповноваженої особи приватного підприємства «Веста стоматологія» Брички Ю.Н. про надання дозволу на розміщення зовнішньої реклами (встановлення рекламного щита)  від 16.01.2023 р. та додані до неї матеріали, виконавчий комітет селищної ради

 

вирішив:

 

1. Встановити приватному підприємству «Веста стоматологія» пріоритет строком на три місяці на розміщення зовнішньої реклами на опорі лінії електропередачі (встановлення рекламного засобу) розміром 1500 мм у висоту та 700 мм у ширину за адресами: Тернопільська область, Чортківський район, смт Гусятин, просп. Проспект Незалежності (навпроти будинку 6) та Тернопільська область, Чортківський район, смт Гусятин, пров. Героїв Майдану (навпроти будинку 3).

2. Виконавчому комітету Гусятинської селищної ради видати приватному підприємству «Веста стоматологія» в особі заявника Брички Ю.Н. для оформлення два примірника дозволу (бланку) та визначити заінтересовані органи (особи), з якими необхідно їх погодити, а саме:

2.1. Комунальне підприємство «Благоустрій»;

2.2. Комунальне підприємство  «Водоканал-сервіс».

2.3. Гусятинський район електричних мереж.

2.4. ПРАТ "ГУСЯТИНГАЗ".

2.5. Уповноважений підрозділ Національної поліції ( у разі розміщення на перехрестях, біля дорожніх знаків, світлофорів, пішохідних переходів та зупинок транспорту загального користування).

3. Приватному підприємству «Веста стоматологія»:

3.1. Зробити викопіювання з ситуаційної схеми селища Гусятин під розміщення зазначеного у пункті 1 цього рішення розташування зовнішньої реклами (встановлення рекламного засобу);

3.2. Укласти договір із Гусятинською селищною радою на тимчасове користування місцем розміщення зазначеного у пункті 1 цього рішення зовнішньої реклами (рекламного засобу);

3.3. Встановити плату за тимчасове користування місцем для розташування зазначеного у пункті 1 цього рішення зовнішньої реклами (рекламного щита) в розмірі 4 грн. 80 коп. (в місяць на протязі трьох місяців), з розрахунком 25 відсотків від плати, встановленої Порядком визначення розміру плати за право тимчасового користування місцями (для розміщення рекламних засобів), які перебувають у комунальній власності територіальної громади селища Гусятин затвердженого рішенням виконавчого комітету Гусятинської селищної ради від 16 листопада 2012 року №268 та відповідно абзацу третього пункту 13 Положення «Про порядок розміщення реклами на території Гусятинської селищної ради» затвердженого рішенням Гусятинської селищної ради від 29 листопада 2012 року №555.

3.4. Подати робочому органу:

-  супровідний лист, в якому зазначити реєстраційний номер заяви;

-   обидва примірники дозволу;

- копію укладеного договору на тимчасове користування місцем розташування рекламних засобів;

- викопіювання з ситуаційної схеми села Гусятин під розміщення зазначеного у пункті 1 цього рішення зовнішньої реклами (рекламного засобу);

-  фотокартки місця з фрагментом місцевості (розміром не менш як 6 см х 9 см), на якому планується розташування зазначеного у пункті 1 цього рішення зовнішньої реклами (рекламного засобу), або макет його місця розташування.

4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника Гусятинського селищного голови  з питань діяльності виконавчих органів Віктора ГУДЯ.

 

Гусятинський селищний голова                                         Степан КАРПО


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь