Пошук

Про затвердження висновку служби у справах дітей про підтвердження місця проживання дитини для її тимчасового виїзду за межі України

Дата: 02.03.2023 12:00
Кількість переглядів: 138

 

 

 

ГУСЯТИНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ЧОРТКІВСЬКОГО РАЙОНУ ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

 

РІШЕННЯ

 

 від  22 лютого 2023 року                                                                          № 38

 

 

Про затвердження висновку

служби у справах дітей про підтвердження

місця проживання дитини

для її тимчасового виїзду за межі України

 

 

          Розглянувши висновок від 16 лютого 2023 року про підтвердження місця проживання дитини  для її тимчасового виїзду за  межі України, документи, передбачені пунктом 721 Порядку провадження органами опіки та піклування діяльності, пов’язаної із захистом прав дитини, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 24 вересня 2008 р. № 866 “Питання діяльності органів опіки та піклування, пов’язаної із захистом прав дитини та інші документи, зібрані службою у справах дітей Гусятинської селищної ради.

Ураховуючи викладене, керуючись Законами України “Про місцеве самоврядування в Україні», частиною другою статті 19, частиною п’ятою  статті 157  Сімейного кодексу України, пунктом 721 Порядку провадження органами опіки та піклування діяльності, пов’язаної із захистом прав дитини, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 24 вересня 2008 р. № 866, відповідно до протоколу
№ 1 від 16 лютого 2023 р. засідання комісії з питань захисту прав дитини при виконавчому комітеті Гусятинської селищної ради, беручи до уваги відсутність інформації про наявність рішення суду про визначення місця проживання дитини з іншим із батьків або відкриття провадження у справі щодо визначення місця проживання дитини, виконавчий комітет Гусятинської селищної ради

 

 

 

 

 

ВИРІШИВ:

 

1. Затвердити висновок служби у справах дітей Гусятинської селищної ради про підтвердження місця проживання дитини для її тимчасового виїзду за межі України.

2. Контроль за виконанням цього рішення покладається на заступника Гусятинського селищного голови з питань діяльності виконавчих органів Наталію Мацко.

 

Заявника повідомлено про необхідність інформування служби у справах дітей про повернення дитини в Україну протягом місяця з дня в’їзду в Україну та про відповідальність, передбачену частиною сьомою статті 184 Кодексу України про адміністративні правопорушення за умисне порушення встановленого законом обмеження щодо строку перебування дитини за межами України.

Це рішення пред’являється під час перетинання державного кордону України та діє протягом одного року з дня набрання ним законної сили.

 

 

 

Гусятинський селищний голова                                        Степан  КАРПО

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь