Відбулося засідання виконавчого комітету

Дата: 22.02.2023 11:57
Кількість переглядів: 692

 

 

22 лютого 2023 року відбулося засідання виконавчого комітету Гусятинської селищної ради під головуванням Гусятинського селищного голови Степана Карпа.

На засіданні виконавчого комітету заслухано стан документообігу  в Гусятинській  селищній раді у 2022 році;  звіт директора КП «Благоустрій» про підсумки роботи у 2022 році; ведення військового обліку призовників і військовозобов’язаних на території Гусятинської селищної ради у 2022 році.

Прийнято рішення про затвердження: постійно діючої комісії при виконавчому комітеті Гусятинської селищної ради по перевірці (встановленню) фактів проживання осіб без реєстрації або не проживання за зареєстрованою адресою на території Гусятинської селищної ради; містобудівних умов та обмежень для проєктування об’єктів будівництва; дозволу на проведення земляних робіт по проспекту Незалежності в смт Гусятин; актів обстеження зелених насаджень, що підлягають видаленню; висновків служби в справах дітей про підтвердження місця проживання дітей.

Розглянуто питання про надання одноразової матеріальної допомоги сім’ям загиблих в результаті збройної агресії російської федерації проти України та окремим категоріям громадян.

Також члени виконавчого комітету прийняли рішення про погодження переліку та вартості платних послуг, Положення «Про надання платних послуг» КЗ «Гусятинський краєзнавчий музей»; надання дозволу  на тимчасове зберігання та складування будівельних матеріалів на землях загального користування;     надання дозволу на вчинення правочину на укладання договору дарування.

Фото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь