від 07 лютого 2023 року №1650 "Про договори про міжбюджетні трансферти на 2023 рік"

Дата: 14.02.2023 10:10
Кількість переглядів: 138

 

 

 

ГУСЯТИНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ЧОРТКІВСЬКОГО РАЙОНУ ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

VIII СКЛИКАННЯ

ХХ  СЕСІЯ

 

Р І Ш Е Н Н Я

від 07 лютого 2023 року                                                          № 1650

 

Про договори про міжбюджетні трансферти на 2023 рік

 

 

       Керуючись Бюджетним Кодексом України, статтею 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи висновок комісії з питань фінансів, бюджету, планування соціально-економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва, Гусятинська селищна рада

 

В И Р І Ш И Л А :

 

  1. Затвердити договір між Васильковецькою сільською радою та Гусятинською селищною радою про міжбюджетний трансферт (надання іншої субвенції) на суму 57 900 гривень на оплату праці працівників первинної ланки медичної допомоги по Васильковецькій територіальній громаді (с.Старий Нижбірок) на 2023 рік.
  2. Затвердити договір між Васильковецькою сільською радою та Гусятинською селищною радою про міжбюджетний трансферт (надання іншої субвенції) на суму 8 100 гривень на оплату підключення до газових мереж амбулаторій та фельшерсько-акушерських пунктів Васильковецької територіальної громади на 2023 рік.
  3. Затвердити договір між Васильковецькою сільською радою та Гусятинською селищною радою про міжбюджетний трансферт (надання іншої субвенції) на суму 214 000 гривень на оплату комунальних послуг для первинної ланки медичної допомоги медичних установ, які діють на території Васильковецької сільської територіальної громади на 2023 рік.
  4. Затвердити договір між Гримайлівською селищною радою та Гусятинською селищною радою про міжбюджетний трансферт (надання іншої субвенції) на загальну суму 161 212 гривень, з них:

     147 062 грн. – на спів фінансування видатків Комунальної архівної установи «Трудовий архів Гусятинської селищної ради»,  

14 150 грн. – на спів фінансування комунальної установи «Гусятинський інклюзивно-ресурсний центр» Гусятинської селищної ради.

  1. Затвердити договір між Копичинецькою міською радою та Гусятинською селищною радою про міжбюджетний трансферт (надання іншої субвенції) на суму 130 000 гривень на фінансування видатків КНП «Гусятинський ЦПМСД»  на енергоносії для амбулаторій сімейної медицини Копичинецької громади.
  2. Затвердити договір між Копичинецькою міською радою та Гусятинською селищною радою про міжбюджетний трансферт (надання іншої субвенції) на суму 87 700 гривень для фінансування видатків на утримання Комунальної архівної установи «Трудовий архів Гусятинської селищної ради».
  3. Затвердити договір між Хоростківською міською радою та Гусятинською селищною радою про міжбюджетний трансферт (надання іншої субвенції) на суму 731 522 гривень для:

- часткового фінансування позашкільної освіти позашкільними закладами освіти відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту Гусятинської селищної ради в сумі 431 634 грн.

- часткового фінансування видатків на утримання Комунальної архівної установи «Трудовий архів Гусятинської селищної ради» в сумі 67 482 грн.,

- часткового фінансування КНП «Гусятинський ЦПМСД» в сумі 232 406 гривень, з них: 156 845 грн. – утримання рентгенологічного кабінету, 43 785 грн. – оплата водопостачання та водовідведення, 29 276 грн. – виплата пенсій, призначених на пільгових умовах, Хоростківської громади, 2 500 грн. – вивезення ТВП.

  1. Затвердити договір між Хоростківською міською радою та Гусятинською селищною радою про міжбюджетний трансферт (надання іншої субвенції) на суму 19 810 гривень для часткового фінансування інклюзивно-ресерсного центру відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту Гусятинської селищної ради.

9. Контроль за виконанням рішення доручити постійній комісії з питань фінансів, бюджету, планування соціально-економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва Гусятинської селищної ради.

    Гусятинський селищний голова                                                   Степан КАРПО

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь