від 07 лютого 2023 року № 1680 "Про здійснювати державного контролю за використанням та охороною земель в межах Гусятинської селищної територіальної громади"

Дата: 14.02.2023 15:03
Кількість переглядів: 181

 

ГУСЯТИНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ЧОРТКІВСЬКОГО РАЙОНУ ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

VIII СКЛИКАННЯ

ХX  СЕСІЯ

 

Р І Ш Е Н Н Я

від 07 лютого 2023 року                                                                               № 1680

 

Про здійснювати державного контролю за

використанням та охороною земель в межах

Гусятинської селищної територіальної громади

       

            Керуючись статтями 12, 188 Земельного кодексу України, статтями 1-6, 10 Закону України "Про державний контроль за використанням та охороною земель», Законами України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вдосконалення системи управління та дерегуляції у сфері земельних відносин», «Про охорону земель», «Про основні засади державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності», «Про місцеве самоврядування в Україні», постановою КМУ від 23 грудня 2022 року № 1436 «Про внесення змін до пункту 7 Методики визначення розміру шкоди, заподіяної внаслідок самовільного зайняття земельних ділянок, використання земельних ділянок не за цільовим призначенням, псування земель, порушення режиму, нормативів і правил їх використання», з метою організації здійснення державного контролю за використанням та охороною земель, забезпечення раціонального використання і відтворення природних ресурсів та охорони довкілля, враховуючи рекомендації постійної комісії з питань містобудування, будівництва, земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища,  Гусятинська селищна рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Здійснювати державний контроль за використанням та охороною земель в межах Гусятинської селищної територіальної громади відповідно до встановлених законом повноважень.

2. Селищному голові Степану Карпу протягом місяця забезпечити призначення державних інспекторів з контролю за використанням та охороною земель Гусятинської селищної  територіальної громади.

3. Зобов’язати Відділ архітектури, містобудування, земельних ресурсів та комунального майна:

3.1 Протягом 10-ти календарних днів після призначення державних інспекторів з контролю за використанням та охороною земель Гусятинської селищної територіальної громади письмово поінформувати про це центральний орган виконавчої влади, що реалізує державну політику у сфері земельних відносин - Державну службу України з питань геодезії, картографії та кадастру.

           3.2 Забезпечити виконання повноважень із здійснення державного контролю за використанням та охороною земель через 30 календарних днів після інформування центрального органу виконавчої влади, що реалізує державну політику у сфері земельних відносин.

           4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань містобудування, будівництва, земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища.

 

 

 

Гусятинський  селищний голова                                               Степан КАРПО


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь