від 07 лютого 2023 року № 1661 "Про звернення депутатів Гусятинської селищної ради до Тернопільської обласної ради щодо передачі у комунальну власність Гусятинської територіальної громади приміщення котельні розташованої в смт Гусятин по вул. Нали

Дата: 14.02.2023 12:43
Кількість переглядів: 76

 

ГУСЯТИНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ЧОРТКІВСЬКОГО РАЙОНУ ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

VIII СКЛИКАННЯ

ХX  СЕСІЯ

 

Р І Ш Е Н Н Я

від 07 лютого 2023 року                                                                               № 1661

 

Про звернення депутатів Гусятинської

селищної ради до Тернопільської обласної ради щодо

передачі у комунальну власність Гусятинської

територіальної громади приміщення котельні

розташованої в смт Гусятин по вул. Наливайка, 8-Б

 

Відповідно до ст. ст. 25, 26, 59, 60 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", та враховуючи висновок постійної комісії з питань житлово-комунального господарства, комунальної власності, промисловості, підприємництва, транспорту, зв’язку та сфери послуг, Гусятинська селищна рада

ВИРІШИЛА:

1. Підтримати звернення депутатів Гусятинської селищної ради до Тернопільської обласної ради щодо  передачі у комунальну власність Гусятинської територіальної громади приміщення котельні розташованої в смт. Гусятин по вул. Наливайка, 8-Б.

2. Право підпису під листом-зверненням надати Гусятинському селищному голові – Карпу С.О.

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань житлово-комунального господарства, комунальної власності, промисловості, підприємництва, транспорту, зв’язку та сфери послуг.

 

 

Гусятинський селищний голова                                      Степан КАРПО

 

 

Додаток

до рішення Гусятинської

селищної ради

від 07.02.2023р. № 1661

 

ЗВЕРНЕННЯ

до депутатів Тернопільської обласної ради

 

Ми, депутати Гусятинської селищної ради, просимо розглянути на черговій сесії Тернопільської обласної ради питання щодо передачі в комунальну власність Гусятинської селищної ради будівлю котельні разом з тепловими мережами, розташованої в смт Гусятин по вул. Наливайка, 8-Б, яка знаходиться у власності комунального підприємства теплових мереж Тернопільської обласної ради «Тернопільтеплокомуненерго». 

Зазначаємо, що згадана котельня перебуває у спільній власності територіальних громад, сіл, селищ, міст Тернопільської області та передана в господарське відання Гусятинської теплодільниці комунального підприємства теплових мереж Тернопільської обласної ради «Тернопільтеплокомуненерго».

Дана котельня обслуговує ряд закладів Гусятинської селищної ради. Провівши детальний аналіз, нами встановлено спроможність самостійно здійснювати обслуговування котельні для забезпечення належного теплового режиму в приміщеннях, які до неї підключені, без залучення теплопостачальної організації, якою на даний час виступає КП «Тернопільтеплокомуненерго».

Група депутатів звернулась до Гусятинської селищної ради з клопотанням щодо можливості передачі нерухомого майна - котельні з тепловими мережами та наявними основними засобами і матеріалами, з метою їх подальшого самостійного обслуговування.

Виходячи з вищевикладеного, просимо передати у комунальну власність Гусятинської селищної ради будівлю котельні разом з тепловими мережами, розташованої в смт Гусятин по вул. Наливайка, 8-Б.

 

 

 

Гусятинський селищний голова                                         Степан КАРПО


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь