від 09 грудня 2022 року № 168 -од ''Про організацію та проведення свята Миколая, новорічних і різдвяних свят для дітей та юнацтва''

Дата: 09.12.2022 16:00
Кількість переглядів: 215

 

 

ГУСЯТИНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ЧОРТКІВСЬКОГО РАЙОНУ ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

від 09 грудня 2022 року                                                        № 168-од

 

Про організацію та проведення

свята Миколая, новорічних і різдвяних

свят для дітей та юнацтва

 

Відповідно до Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, указів Президента України від 24 лютого 2022 року №64/2022 „Про введення воєнного стану в Україні”, від 7 листопада 2022 року №757/2022 „Про продовження строку дії воєнного стану в Україні”, на виконання рішення Тернопільської обласної ради від 26 травня 2021 року №185 „Про обласну комплексну програму підтримки сім’ї, запобігання домашньому насильству та протидії  торгівлі людьми на період до 2025 року” , розпорядження начальника обласної військової адміністрації від 05.12.2022 року №850/01.02-01 „Про організацію та проведення в області свята Миколая, новорічних і різдвяних свят для дітей та юнацтва”, з метою відзначення в громаді свята Миколая, новорічних і різдвяних свят, організації змістовного дозвілля дітей та юнацтва, виховання поваги до народних традицій :

 

1. Затвердити заходи з організації та проведення свята Миколая, новорічних і різдвяних свят для дітей та юнацтва (далі –заходи), що додаються.

2. Відповідальним виконавцям забезпечити виконання заходів, затверджених цим розпорядженням, та про проведену роботу інформувати відділ освіти, сім’ї, молоді та спорту Гусятинської селищної ради до 31 січня  2023 року.

3. Сектору  „Служба у справах дітей” Гусятинської селищної ради спільно з відділенням поліції №3 (м.Гусятин) Чортківського районного відділу поліції Головного управління Національної поліції в Тернопільській області  провести заходи з виявлення дітей, які залишились без догляду, та забезпечити їх розміщення у закладах соціального захисту для неповнолітніх.

4. Рекомендувати відділенню поліції №3 (м.Гусятин) Чортківського районного відділу поліції Головного управління Національної поліції в Тернопільській області  забезпечити громадський порядок під час проведення культурно-мистецьких заходів та супровід автотранспорту з перевезення дітей до місць проведення заходів, посилити охорону правопорядку в населених пунктах громади під час проведення традиційних новорічно-різдвяних дійств.

5. Загальному відділу Гусятинської селищної ради забезпечити широке висвітлення заходів щодо проведення свята Миколая, новорічних і різдвяних  дійств у громаді.  

6. Відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту Гусятинської селищної ради забезпечити координацію роботи й узагальнення інформації щодо організації змістовного дозвілля дітей громади під час новорічних і різдвяних свят 2022-2023 року та про виконання цього  розпорядження інформувати департамент соціального захисту   населення обласної військової адміністрації до 01 лютого 2023 року.

7. Визнати таким, що втратило чинність, розпорядження Гусятинського селищного голови від 01 грудня 2021 року №135-од „Про  організацію та проведення свята Миколая, новорічних і різдвяних свят для дітей та юнацтва”.

8. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника Гусятинського селищного голови з питань діяльності виконавчих органів Наталію Мацко.

 

 

Гусятинський селищний голова                                            Степан КАРПО

 

 

ЗАТВЕРДЖЕНО

Розпорядження  Гусятинського

селищного голови

09.12.2022 року № 168-од

 

ЗАХОДИ

з організації та проведення свята Миколая, новорічних і різдвяних

свят для дітей та юнацтва

 

 

  1. Провести благодійну акцію  „З турботою про дитину” для дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, та дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах.

 

Сектор  „Служба у справах дітей” Гусятинської селищної ради.

 

16-25 грудня 2022 року.

 

  1. Провести благодійну програму „Миколай дарує радість” для дітей, насамперед для дітей вразливих категорій, а також дітей захисників (захисниць) України, які брали (беруть) безпосередню участь у здійсненні заходів, необхідних для забезпечення оборони України, захисту безпеки населення та інтересів держави у зв’язку з військовою агресією Російської Федерації проти України, дітей членів сімей Небесної Сотні, дітей постраждалих учасників Революції Гідності, волонтерів.

 

Комунальна установа Центр надання соціальних послуг”; відділ освіти, сім’ї, молоді та спорту Гусятинської селищної ради.

16-17 грудня 2022 року.

 

  1. Провести благодійну акцію   „Від Миколая до Різдва” для багатодітних сімей та сімей, що перебувають у надзвичайно складних життєвих обставинах.

                                                                     

Комунальна установа Центр надання соціальних послуг”; відділ культури і туризму Гусятинської селищної ради.

 

16 грудня 2022 року-14 січня 2023 року.

 

  1. Провести виставку-конкурс „Замість ялинки – зимовий букет”.

 

Відділ освіти, сім’ї, молоді та спорту Гусятинської селищної ради.

Грудень 2022 року.

 

  1. Організувати проведення, в тому числі за участю дітей внутрішньо переміщених осіб, у закладах освіти традиційних свят Святого Миколая, різдвяних дійств, різдвяно-новорічних волонтерських шкільних вертепів під гаслом „Возвеселімося всі разом нині”, екскурсій організованих груп дітей у музеї.

 

Відділ освіти, сім’ї, молоді та спорту Гусятинської селищної ради.

Грудень 2022 року – січень 2023 року.

 

  1.  Організувати та провести благодійні ярмарки  „Оберіг захиснику Вітчизни” на підтримку воїнів, які беруть безпосередньо участь у здійсненні заходів, необхідних для забезпечення оборони України, захисту безпеки населення та інтересів держави у зв’язку з військовою агресією російської федерації проти України, у госпіталях.

 

Відділ освіти, сім’ї, молоді та спорту Гусятинської селищної ради.

Грудень 2022 року – січень 2023 року.

 

  1. Організувати проведення в закладах освіти інструктажу з техніки безпеки з поводження з вогненебезпечними приладами, новорічними прикрасами, хлопавками, петардами, бенгальськими вогнями тощо під час проведення новорічно-різдвяних заходів.

Відділ освіти, сім’ї, молоді та спорту Гусятинської селищної ради

 

Грудень 2022 року – січень 2023 року.

 

Начальник відділу освіти, сім’ї, молоді та                        Ольга  ТУТКАЛЮК

спорту Гусятинської селищної ради

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь