Зустріч керівництва Гусятинської селищної ради з суб’єктами підприємницької діяльності

Дата: 28.09.2022 16:05
Кількість переглядів: 811

 

Сьогодні відбулася зустріч керівництва Гусятинської селищної ради з суб’єктами підприємницької діяльності.

На початку заходу присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять  загиблих внаслідок збройної агресії росії проти України.

Під час зустрічі обговорено питання сплати податків, впорядкування реклами, інвестиційної та благодійної діяльності на території Гусятинської селищної ради.

Основним  питанням обговорення стало налагодження тісної та продуктивної співпраці між селищною радою та місцевим бізнесом.

Присутні були одностайні в тому, що тільки злагоджена робота місцевої влади, підприємств, установ, організацій дасть змогу забезпечити ефективне вирішення нагальних проблем громади.

Підприємці також мали нагоду підняти перед місцевою владою питання, що їх турбували та внести свої пропозиції щодо їх вирішення.

Гусятинська громада з перших днів війни згуртувалася задля надання допомоги військовим. Йде постійний потік волонтерської підтримки.

«Віддаємо належне бізнесу, агровиробникам, підприємствам, установам, організаціям, жителям громади. Знаємо, цінуємо те, що уже вами зроблено. Відзначаємо високий рівень свідомості наших меценатів. Їх жертовність заслуговує на найвищу похвалу. Насправді – це певною мірою героїзм, який вчиняється заради спільної мети – Перемоги над окупантом. Також складаємо подяку за те що, навіть в складних умовах, ви ведете свою справу, за те, що наша громада живе.» - сказав Гусятинський селищний голова Степан Карпо.

Також у зустрічі взяли участь представники благодійного волонтерського фонду «Воїни Надзбруччя», які проінформували присутніх про організацію допомоги та поточні потреби для військовослужбовців.

На завершення зустрічі голова громади подякував усім, хто відгукнувся на  запрошення та взяв участь у зібранні, запевнивши, що влада завжди співпрацюватиме з місцевим бізнесом у межах повноважень, визначених чинним законодавством.

Фото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь