Участь у Національному освітньому форумі «ВЗАЄМОДІЄМО РАЗОМ»

Дата: 19.09.2022 15:57
Кількість переглядів: 815

 

У рамках співпраці громадської організації «Центр освітніх реформ «НАШІ ДІТИ» та Гусятинської селищної ради начальник відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту Гусятинської селищної ради Ольга Туткалюк взяла участь у Національному освітньому форумі «ВЗАЄМОДІЄМО РАЗОМ».

Даний захід проходив 14.09.2022 р. – 16.09.2022 р. на базі курорту «Воєводино» с. Тур’я-Пасіка Закарпатської області, де зібралися представники освіти з усіх куточків України.

Мета форуму:

- створення пулу освітян, які стануть справжніми лідерами та провісниками європейських стандартів у вихованні та навчанні покоління нової генерації через трансформації в освіті, формування партнерської взаємодії в подоланні викликів у гуманітарній сфері та перспектив всебічної європейської інтеграції;

- сприяння формуванню традицій ефективної співпраці, обмін досвідом, технологіями та кращими практиками у вирішенні гуманітарних питань на рівні місцевого самоврядування.

        Учасники зібрання обговорили ряд важливих питань щодо взаємодії органів місцевого самоврядування та освітян у вирішенні питань освіти в період воєнного стану; пріоритети в організації освітнього процесу в умовах воєнного стану; життя в окупації, досвід роботи, алгоритм виживання; життя прифронтового міста; діти переселенці та ін.

         На сьогодні проведення таких заходів є вкрай необхідним, бо це чудова можливість обмінятись досвідом, долучитися до обговорення проблемних питань та знайти спільно шляхи щодо їх вирішення.

Фото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь