Участь у Національному освітньому форумі «ВЗАЄМОДІЄМО РАЗОМ»

Дата: 19.09.2022 15:57
Кількість переглядів: 824

 

У рамках співпраці громадської організації «Центр освітніх реформ «НАШІ ДІТИ» та Гусятинської селищної ради начальник відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту Гусятинської селищної ради Ольга Туткалюк взяла участь у Національному освітньому форумі «ВЗАЄМОДІЄМО РАЗОМ».

Даний захід проходив 14.09.2022 р. – 16.09.2022 р. на базі курорту «Воєводино» с. Тур’я-Пасіка Закарпатської області, де зібралися представники освіти з усіх куточків України.

Мета форуму:

- створення пулу освітян, які стануть справжніми лідерами та провісниками європейських стандартів у вихованні та навчанні покоління нової генерації через трансформації в освіті, формування партнерської взаємодії в подоланні викликів у гуманітарній сфері та перспектив всебічної європейської інтеграції;

- сприяння формуванню традицій ефективної співпраці, обмін досвідом, технологіями та кращими практиками у вирішенні гуманітарних питань на рівні місцевого самоврядування.

        Учасники зібрання обговорили ряд важливих питань щодо взаємодії органів місцевого самоврядування та освітян у вирішенні питань освіти в період воєнного стану; пріоритети в організації освітнього процесу в умовах воєнного стану; життя в окупації, досвід роботи, алгоритм виживання; життя прифронтового міста; діти переселенці та ін.

         На сьогодні проведення таких заходів є вкрай необхідним, бо це чудова можливість обмінятись досвідом, долучитися до обговорення проблемних питань та знайти спільно шляхи щодо їх вирішення.

Фото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь