Щира подяка гуманітарній організації World Central Kitchen за співпрацю!

Дата: 01.09.2022 16:31
Кількість переглядів: 1055

     Фото без опису

       

        Гусятинська селищна рада співпрацює з міжнародними благодійними громадськими організаціями та продовжує докладати максимальних зусиль для забезпечення потреб внутрішньо переміщених осіб.

            Зокрема, впродовж двох місяців гуманітарний штаб Гусятинської  селищної ради одержував допомогу від організації World Central Kitchen (WCK), регіональний осередок якої розміщується у місті Львів.     

          Ця міжнародна асоціація уже 12 років спрямовує свою діяльність на ліквідацію гуманітарних катастроф. Із початком війни вона підтримує та забезпечує харчуванням українців у різних регіонах держави. З допомогою WCK було приготовано більше 140 млн порцій гарячих страв та доставлено більше 4 млн продуктових наборів по всій країні!

           В Україні фонд створив 12 складів для формування продуктових наборів, інгредієнтами яких є здебільшого продукти українських виробників.

          Для потреб тимчасових переселенців, які проживають на території громади, волонтерами центру сформовано та доставлено у смт Гусятин 828 продуктових наборів, молоко та фрукти.

   Щиро дякуємо «World Central Kitchen» за співпрацю та надання допомоги, гуманність та співпереживання у цей нелегкий час, за те, що не стоїте осторонь проблем потребуючих людей. Нехай ваша доброта і щедрість повернуться сторицею. Бажаємо усім працівникам фонду мирного неба, всіляких благ, міцного здоров’я, душевного тепла.

Разом ми сила! Все буде Україна!

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь