До уваги внутрішньо переміщених осіб!

Дата: 05.08.2022 08:39
Кількість переглядів: 1202

 

09 серпня 2022 р. з 10:00 до 16:00 волонтерським центром ADRA, у Домі молитви Адвентистів Сьомого Дня, за адресою: смт Гусятин, вул.Л.Українки, 5 в рамках Проєкту «Коробка допомоги сім’ї в Україні» (за сприяння уряду Словаччини) буде здійснюватися видача гуманітарної допомоги тимчасовим переселенцям із числа вразливих категорій (особи з інвалідністю, особи похилого віку, багатодітні, малозабезпечені сім’ї, сім’ї які опинилися у СЖО, діти-сироти, діти позбавлені батьківського піклування, важкохворі). Для одержання допомоги потрібно мати документ, який посвідчує особу та ІПН. Кількість гуманітарних пакунків – обмежена!

ADRA Ukraine є частиною всесвітньої мережі Адвентистського агентства допомоги й розвитку (ADRA), яка реалізує ряд гуманітарних проєктів та з перших днів війни допомагає як українцям на території України, так і вимушеним біженцям поза її межами.

Благодійна організація ADRA Ukraine реалізовує гуманітарні проєкти починаючи з лютого 1993 року. ADRA Ukraine допомагає постраждалим під час конфліктів та катастроф, переселенцям та їхнім сім’ям, дітям-сиротам, вихованцям дитячих будинків та притулків, пацієнтам лікарень, неповноправним особам і людям похилого віку. Зокрема, БО «БФ АДРА Україна» надає транспортну допомогу та допомогу в евакуації з гарячих точок, продовольчу та фінансову підтримку вразливим верствам населення, тимчасовий прихисток, сприяння у відновленні пошкодженого майна, психологічне та інформаційне консультування.

Фото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь