Відбулися благодійні заходи

Дата: 01.08.2022 09:21
Кількість переглядів: 1036

 

У неділю, 31 липня 2022 року,  в Городницькому старостинському окрузі ( с. Городниця), задля підняття духу єдності та віри у перемогу нашої України  пройшли благодійні заходи.

   Для мешканців та гостей села Городниця відбувся концерт «Дякуємо нашим героям за життя» у якому брали участь солісти та творчі колективи комунальних закладів:  «Гусятинський центр культури і дозвілля», «Гусятинська мистецька школа»,  а також місцеві артисти.

   Опісля, на сільському стадіоні розпочався  товариський благодійний футбольний матч між  командами ФК «Нива» (с. Городниця) та ФК «Колос» (с.Ст. Нижбірок) на який  зібралося чимало глядачів та вболівальників.

    Проводити такі заходи, в даний час важливо, адже передусім ми допомагаємо зібраними коштами нашим хлопцям, які захищають Україну від російської навали.

  Завдяки благодійним пожертвам під час заходів у селі Городниця зібрано 14 447 гривень. Усі кошти будуть направлені на рахунок благодійного фонду «Воїни Надзбруччя» для допомоги нашим військовим.

               

     Збройній російській агресії, гостра фаза якої триває вже понад п’ять місяців, протистоїть весь український народ. Ми всі сьогодні стали на захист нашої країни, ми всі - неймовірна багато мільйонна армія. Кожен з нас має свій фронт, на якому працює для спільної перемоги. Ми - в тилу, під надійною охороною Господа та наших Збройних Сил мусимо також робити свій внесок у відстоювання України.  

Дякуємо вам всім, хто долучився до заходу, в чиїх серцях кипить любов до України! Ви тихо робите добру справу, яка дуже дорого вартує!

Разом до перемоги! Україна понад усе!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь