Заходи з нагоди Дня Конституції України та Олімпійського дня

Дата: 28.06.2022 16:13
Кількість переглядів: 1020

 

      Сьогодні в смт Гусятин на стадіоні «Збруч» відбулися заходи з нагоди святкування Дня Конституції України та Олімпійського дня  під гаслом: «Борись, перемагай – мир для України здобувай!».

Зібрались представники місцевої влади, шанувальники спорту, учні і педагогічні працівники  закладів освіти Гусятинської селищної ради, жителі та гості територіальної громади, щоб відзначити ці святкові дні.

До присутніх зі словами привітання звернулась Наталія Мацко,  заступник Гусятинського селищного голови з питань діяльності виконавчих органів, яка зазначила: «День Конституції України – одне з найважливіших державних свят. Воно засноване на честь прийняття головного закону нашої незалежної країни. І нехай Конституція України буде головним правовим орієнтиром для кожного з нас. А відзначення Олімпійського дня як в  територіальній громаді, так і в державі має набути особливого та символічного значення, тому що незмінними залишаються поняття, які супроводжують спорт і фізичну культуру в ім’я перемоги України над окупантами. Тож нехай кожного з вас супроводжує гасло сьогоднішнього дня: «Борись, перемагай – мир для України здобувай!».

Хвилиною мовчання присутні вшанували пам'ять загиблих унаслідок збройної агресії російської федерації.

Учні закладів загальної середньої освіти, вихованці позашкільних закладів освіти, діти внутрішньо переміщених осіб прийняли участь у спортивних заходах з нагоди  Олімпійського дня. У спортивній програмі було організовано 13 різноманітних локацій, серед яких:

  1. Передача естафетної палички.
  2. Збирання ягід.
  3. Біатлон.
  4. Котигорошко.
  5. Павучок.
  6. Переправа в обручах.
  7. Гулівер (стрибки в довжину).
  8. «Хватько» (перенесення тенісного шарика).
  9. Не спіши, щоб встигнути.
  10.  Стрибки у  мішку.
  11.  Поїзд.
  12.  Човниковий біг.
  13.  Стрибки зі скакалкою.

У спортивних змаганнях взяло участь 9 команд. Сьогодні найспритнішими були учні ЗОШ І-ІІІ ступенів с.Постолівка та учні Сидорівської гімназії, які зайняли І місце. Друге місце розділили команди ЗОШ І-ІІІ ступенів с.Личківці та Кривеньківської гімназії,  третє місце отримали учні ЗЗСО смт Гусятин, ЗОШ I-III ступенів с.Городниця, Самолусківської гімназії та вихованці КЗ «ДЮСШ» Гусятинської селищної ради, четверте місце посіла  команда наймолодших учасників -  вихованців Гусятинського центру дитячої та юнацької творчості. Учасники змагань отримали грамоти та солодкі призи.

Також заклади освіти Гусятинської селищної ради організували благодійний ярмарок на підтримку Збройних сил України. На ярмарці можна було придбати вироби ручної роботи, домашні ягоди, ароматну випічку, солодощі  та різні смаколики.  

Зібрані кошти у сумі 24 559 гривень направлено на рахунок благодійного фонду «Воїни Надзбруччя» для допомоги нашим захисникам. 

Щиро вдячні всім, хто взяв участь у святкових заходах.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь