Робоча зустріч із представниками американського фонду «World Central Kitchen»

Дата: 21.06.2022 08:34
Кількість переглядів: 982

   

     

     20 червня керівництво Гусятинської селищної ради зустрілося з представником американського фонду «World Central Kitchen» Юрієм Флоровим та регіональним лідером Дариною Кулинич щодо надання допомоги продуктами харчування внутрішньо переміщеним особам, які тимчасово знайшли прихисток у нашій громаді.

World Central Kitchen — найбільша у світі гуманітарна організація, заснована у 2010 році іспансько-американським шеф-кухарем Хосе Андерсом, яка допомагає харчуванням людям, постраждалим від війн, стихійних лих, пандемій, екологічних та гуманітарних катастроф.

Із самого початку повномасштабної війни World Central Kitchen готували їжу та  надавали гуманітарну допомогу для  українців. За три місяці роботи в Україні американська гуманітарна організація розширила сферу охоплення від кордону України та Польщі і сьогодні працює у 9 – ти областях, забезпечуючи харчуванням більш ніж 300 тис. внутрішньо переміщених осіб.

«Дякуємо за вашу допомогу та те, що ви робите, адже підтримка в цей нелегкий для країни час є надзвичайно важливою для нас та наших співгромадян. Ми, як орган місцевого самоврядування, докладемо усіх зусиль, щоб усі, хто постраждав від військової агресії рф, були у безпеці на території нашої громади. Надіємося, що  співпраця буде плідною», - сказав Гусятинський селищний голова Степан Карпо.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь