У смт Гусятин відбувся благодійний футбольний матч

Дата: 20.06.2022 10:39
Кількість переглядів: 1061

     

 

     У неділю, 19 червня, у смт Гусятин на стадіоні «Збруч» відбувся благодійний футбольний матч між командами ФК «Збруч» та ФК «Зірки тернопільського футболу», який організований Координаційним центром підтримки Збройних Сил України Асоціації футболу Тернопільщини. Майже 2 тис. глядачів затамували подих в очікуванні насиченої гри.

       Перед початком спортивного дійства до присутніх із вітальним словом звернувся Гусятинський селищний голова Степан Карпо. Керівник  подякував військовослужбовцям, які захищають Україну від російського окупанта,  а також зірковим футболістам, які виконують благородну місію по збору коштів на придбання амуніції українським бійцям.

       Під оплески глядачів гравців на футбольне поле вивели юні вихованці КЗ «Гусятинська ДЮСШ» та діти переселенців, які приїхали до Гусятинської громади з регіонів, де ведуться бойові дії.

         Пролунав гімн України, а після хвилини мовчання під звуки пісні-реквієм «Пливе кача», якою учасники вшанували загиблих українських захисників, розпочалася футбольна гра.

      Благодійний поєдинок завершився з рахунком 2:5 на користь ФК «Зірки тернопільського футболу». Разом з тим, гравці місцевої команди «Збруч» не відсиджувалися в обороні, а намагалися постійно створювати гостроту ситуації біля воріт гостей.

      У перерві між матчами виступали солісти, учасники вокальних та танцювальних гуртків комунальних закладів «Гусятинський центр дитячої та юнацької творчості» та «Гусятинський центр культури і дозвілля».

         Також відбувся традиційний благодійний аукціон,  першим лотом якого став футбольний м’яч із автографами гравців команди зірок тернопільського футболу. У серйозній конкурентній боротьбі переможець сплатив рекордних 15 000 гривень за м’яч. Другим лотом була футболка вихованця тернопільського футболу, капітана полтавської «Ворскли» Ігоря Пердути.  У підсумку футболка «пішла з молотка» за  8 000 гривень.

У перерві відбувся розіграш призів від місцевих меценатів (ТОВ «Сидорівський Бровар» і ТМ «Татове вино») за номерками, які глядачі отримували, опускаючи у скриньки благодійні пожертви на потреби ЗСУ. Як підсумок, четверо шанувальників футболу одержали  призи.

На спортивному святі для дітей було організовано  різноманітні цікаві розваги, а також завдяки команді з Шотландії Siobhans Trust Ukraine та допомозі команди волонтерів з м.Тернопіль - безкоштовне морозиво та піца.

Також за сприяння піца-паб «Лінивий гусак» організовано безкоштовне харчування для спортсменів з Тернополя.

Завдяки благодійним пожертвам, проданим програмкам, а також аукціону у перерві матчу загалом вдалося зібрати рекордних 61 136  гривень! Усі кошти будуть направлені на рахунок Координаційного центру АФТ для допомоги Збройним силам України.

          Після завершення футбольного дійства відбулася спільна фотосесія команд та їхніх наставників, а також кожен бажаючий зміг сфотографуватися з учасниками матчу.

          Дякуємо всім, хто долучився до благодійного заходу! Спільними зусиллями робимо вклад у перемогу України!

  Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь