Проведення благоустрою у Личковецькому старостинському окрузі

Дата: 17.06.2022 15:00
Кількість переглядів: 1037

         

 

 

       У рамках щорічної всеукраїнської акції «За чисте довкілля» старостою сіл Личківці та Трибухівці Гаврилюком Іваном організовано  роботу з благоустрою та санітарної очистки території населених пунктів.

      У селі Трибухівці, в урочищі Стражник, ліквідовано стихійне сміттєзвалище на площі 1500 м2, упорядковано місце для твердих побутових відходів у селі Личківці.

Також організовано роботу щодо прибирання та вивезення сміття з території місцевого стадіону.

          Просимо  громадян відповідальніше ставитися до складування відходів, проявляти екологічну культуру та свідомість!

Після сильної зливи, яка пройшла минулого тижня, склалася складна ситуація на дорогах населених пунктів. У зв’язку з цим, грейдером здійснено розгортання по вулицях сіл Личківці та Трибухівці. Також планується продовження цих робіт та підсипання доріг щебеневою сумішшю.

          Щира подяка голові наглядової ради СФНВГ «Коваль» і ФГ «Ковалівське нове» Ковалю Володимиру Михайловичу та керівнику ФГ «Ковалівське нове» Ковалю Ігорю Володимировичу за надання транспортних засобів та усім, хто долучився до проведення благоустрою.

           Маємо всі разом і кожен зокрема дбати, щоб наші села були облаштовані, впорядковані і мали привабливий санітарний та естетичний вигляд. Вчасно проведена санітарна очистка території, вивезення сміття є не тільки джерелом чистоти, а й станом нашого здоров’я.

           Чисто не там, де прибирають, а там, де не смітять. Віримо, що для нас усіх - жителів громади, це не просто гасло, а щоденний життєвий девіз!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь