від 15 червня 2022 року № 70-од ''Про організацію літнього оздоровлення та відпочинку дітей у 2022 році ''

Дата: 15.06.2022 15:32
Кількість переглядів: 490

 

 

ГУСЯТИНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ЧОРТКІВСЬКОГО РАЙОНУ ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

від 15 червня 2022 року                                   № 70-од

 

Про організацію літнього оздоровлення

та відпочинку дітей у 2022 році

 

Відповідно до законів України „Про оздоровлення та відпочинок дітей”, „Про місцеве самоврядування в Україні”, „Про правовий режим воєнного стану”, указів Президента України від 24 лютого 2022 року № 64/2022 „Про введення воєнного стану в Україні”, від 17 травня 2022 року № 341/2022 „Про продовження строку дії воєнного стану в Україні”, обласної цільової соціальної програми оздоровлення та відпочинку дітей на період до 2025 року, затвердженої рішенням Тернопільської обласної ради від 10 листопада 2021 року № 370, програми оздоровлення та відпочинку дітей Гусятинської селищної ради на 2021-2023 роки, затвердженої рішенням Гусятинської селищної ради від 23 грудня 2020 року №45, на виконання розпорядження начальника Тернопільської обласної військової адміністрації від 09.06.2022  №340/01.02-01 „Про організацію літнього оздоровлення та відпочинку дітей у 2022 році”, з метою забезпечення у 2022 році оздоровлення та відпочинку дітей, створення належних умов для творчого і фізичного розвитку дітей у дитячих оздоровчих закладах:

 

1. Затвердити заходи щодо організації літнього оздоровлення та відпочинку дітей у 2022 році (далі – заходи), що додаються.

2. Відповідальним виконавцям забезпечити організацію виконання заходів, затверджених цим розпорядженням, і про проведену роботу інформувати відділ освіти, сім’ї, молоді та спорту Гусятинської селищної ради  щомісяця до 20 числа упродовж періоду до 20 жовтня 2022 року.

        3. Відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту Гусятинської селищної ради забезпечити координацію роботи і узагальнення інформації з організації оздоровлення та відпочинку дітей і про стан виконання розпорядження інформувати управління молоді, спорту та іміджевих проектів Тернопільської обласної військової адміністрації щомісяця до 25 числа упродовж періоду до 25 жовтня 2022 року.

4. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника Гусятинського селищного голови з питань діяльності виконавчих органів Наталію Мацко.

Гусятинський  селищний  голова                         Степан КАРПО

 

ЗАТВЕРДЖЕНО

Розпорядження  Гусятинського селищного голови

15.06.2022 року № 70-од

 

ЗАХОДИ

щодо організації літнього оздоровлення та відпочинку

дітей у 2022 році

 

1. Забезпечення належної підготовки, проведення, контролю за організацією літнього відпочинку та оздоровлення дітей.

 

Відділи освіти, сім’ї, молоді та спорту; соціального захисту та охорони здоров’я; сектор „Служба у справах дітей”; комунальна установа „Центр надання соціальних послуг”  Гусятинської селищної ради

 

Червень-серпень  2022 року

 

 

 2. Забезпечення  діяльності таборів з денним перебуванням, мовних таборів  та роботу таборів національно-патріотичного, історично-краєзнавчого спрямування.

 

Відділ освіти, сім’ї, молоді та спорту Гусятинської селищної ради

 

Червень-серпень  2022 року

 

3. Забезпечення  безпечного перебування дітей у закладах загальної середньої освіти, в яких організовуються табори з денним перебуванням.

 

Відділ освіти, сім’ї, молоді та спорту Гусятинської селищної ради, відділення поліції №3 (м.Гусятин) Чортківського районного відділу поліції Головного управління Національної поліції в Тернопільській області 

Червень-серпень  2022 року

 

4. Посилення відповідальності вчителів та інших працівників за життя і здоров’я дітей, приділення особливої уваги профілактиці дитячого травматизму та запобіганню нещасним випадкам.

 

Відділ освіти, сім’ї, молоді та спорту Гусятинської селищної ради

 

Червень-серпень  2022 року

 

5. Забезпечення організації громадського порядку, вжиття в установленому порядку заходів щодо забезпечення високого рівня безпеки та якості обслуговування дітей під час перевезення їх до місць відпочинку, в зворотному напрямку та під час екскурсії.

Відділ освіти, сім’ї, молоді та спорту Гусятинської селищної ради, відділення поліції №3 (м.Гусятин) Чортківського районного відділу поліції Головного управління Національної поліції в Тернопільській області 

 

Червень-серпень  2022 року

 

 

6. Вжиття заходів щодо організації належного медичного обслуговування дітей, які направляються у дитячі заклади оздоровлення та відпочинку.

Відділ освіти, сім’ї, молоді та спорту Гусятинської селищної ради, комунальне некомерційне підприємство „Гусятинський центр первинної медико-санітарної допомоги” Гусятинської селищної ради

 

Червень-серпень  2022 року

 

7. Забезпечення дотримання вимог протипожежної безпеки у закладах загальної середньої освіти, в яких організовано літні табори.

Відділ освіти, сім’ї, молоді та спорту Гусятинської селищної ради

 

Червень-серпень  2022 року

 

8. Забезпечення безперебійної  подачі електроенергії у  закладах загальної середньої освіти, в яких організовано літні табори.

Відділ освіти, сім’ї, молоді та спорту Гусятинської селищної ради, Гусятинський РЕМ ПАТ Тернопільобленерго

 

Червень-серпень  2022 року

 

 

Начальник відділу освіти, сім’ї, молоді                             Ольга ТУТКАЛЮК

та спорту Гусятинської селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь