Заходи до Дня захисту людей похилого віку

Дата: 14.06.2022 16:01
Кількість переглядів: 929

             

 

           Щороку, згідно з рішенням Генеральної Асамблеї ООН від 19 грудня 2011 року, 15 червня відзначається Всесвітній день розповсюдження інформації про зловживання відносно літніх людей  або  День захисту людей похилого віку.

       Ця дата є нагодою привернути увагу до проблем літніх людей, задля забезпечення їхніх прав та свобод нарівні з усіма членами суспільства.

        Сьогодні, напередодні цього дня, у приміщенні комунального закладу «Гусятинський центр культури та дозвілля» відбулися заходи для людей похилого віку. Для учасників заходу представлено святковий концерт та організовано солодкий стіл.

Шанобливе і соціально відповідальне ставлення до стареньких - запорука і гарантія благополуччя для тих, хто так чи інакше стане на їх місце в майбутньому, не забуваймо про це!

Цей день – символ єдності і спадкоємності поколінь, прекрасна можливість сказати теплі слова подяки батькам, матерям, ветеранам війни і праці, пенсіонерам, всім літнім людям за вклад у розвиток країни, за багаторічну самовіддану працю, доброту і мудрість.

Сьогодні, коли в Україні йде повномасштабна війна, ми повинні опікуватись та допомагати один одному, підтримувати тих, хто опинився у скруті, особливо найбільш незахищених, зокрема людей похилого віку.

       «Шануємо, оберігаємо, захищаємо, створюємо найкращі умови для життя та відпочинку нашим підопічним. Висловлюємо їм глибоку вдячність за все, що вони зробили заради нас та  майбутнього. Бажаємо їм найголовнішого – здоров’я, мирного неба, сил та наснаги, змоги і далі дарувати тепло  своїх сердець» - сказала директор комунальної установи «Центр надання соціальних послуг» Гусятинської селищної ради Марія Бабій.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь