Місцеві податки та збори

Дата: 14.06.2022 14:35
Кількість переглядів: 893

 

Однією з головних засад успішного розвитку держави є ефективна та дієва система місцевого самоврядування. Для забезпечення виконання своїх функцій, створення належного життєвого середовища для населення громади, органи місцевого самоврядування повинні мати достатні фінансові ресурси, основу яких складають кошти відповідних бюджетів.

Одним із важливих джерел доходів бюджетів органів місцевого самоврядування є місцеві податки і збори. Підвищення ролі місцевих податків і зборів та збільшення їх частки у власних доходах місцевих бюджетів є одним із головних завдань фінансово-бюджетної політики держави.

Керуючись розділом XII Податкового кодексу України від 02.12.2010 № 2755-VI  (зі змінами), п.24 ч.1 ст. 26 Закону України «Про місцеве  самоврядування в Україні», відповідно до постанови Кабінету Міністрів України  №483 від 24.05.2017 «Про затвердження форм типових рішень про встановлення ставок та пільг із сплати земельного податку та податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки» на сесії Гусятинської селищної ради прийнято рішення від 30.06.2021 року №611 «Про встановлення   місцевих  податків і зборів на території  Гусятинської селищної ради на 2022 рік».

НАГАДУЄМО, що ці ставки податків та зборів  почали застосовуватись з 01.01.2022 року.

З повним текстом цього рішення можна ознайомитись на офіційному веб-сайті Гусятинської селищної ради у розділі «Регуляторна політика» - «Діючі регуляторні акти».

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь