Вітання Гусятинського селищного голови із закінченням навчального року

Дата: 07.06.2022 14:57
Кількість переглядів: 663

Фото без опису

 

Дорогі учні! Шановні вчителі, батьки!

Вітаю всіх із закінченням навчального року!

 

Пройшов ще один навчальний рік. Рік непростий, з багатьма випробуваннями, які не планував ніхто з нас. Але всі ми гідно трималися, належно проводили освітній процес з 1 по 11 класи, піклувалися про наших дітей і намагалися зробити все, щоб школярі отримали якісні знання та документи про освіту.

У першу чергу хочу подякувати всім: дітям – за те, що відвідували заняття, слухали уроки, учителям – за те, що в такі буремні часи також виконували свої обов'язки і навчали школярів, батькам – за те, що підтримували педагогів та своїх дітей. Щиро вдячний керівникам закладів освіти за те, що прийняли у свої шкільні родини дітей з внутрішньо переміщених сімей та сприяли їх адаптації у нових колективах. За те, що зуміли поєднати педагогічну працю із волонтерською роботою (збором гуманітарної допомоги, плетінням маскувальних сіток, випічкою тощо), спрямованою на підтримку наших ЗСУ.

Дорогі випускники! Для вас починається новий доленосний етап, повний надій, прагнень, мрій! Хочу побажати, щоб ви відкрили для себе світ новий, мирний, який дасть вам багато можливостей, в якому ви будете почувати себе здоровими, щасливими, успішними людьми, знайдете свою професію, себе, як людину і як громадянина. Нехай у вашій пам’яті залишиться якомога більше світлих спогадів про шкільні роки, адже попереду у вас доросле життя, повне добрих вчинків та радісних переживань.  Бажаємо кожному з вас впевнено йти життєвою дорогою, завжди досягати поставленої мети, бути  справжніми патріотами, які творять  чисте і світле майбутнє!

Бажаю всім дітям хорошого, спокійного літа. Проведіть його, будь ласка, з користю: читайте хороші книжки, дивіться цікаві фільми, допомагайте волонтерам, пишіть листи на фронт, малюйте малюнки для наших захисників. Це так важливо зараз! Щиро сподіваюся, що 1 вересня ви зайдете у свої класи і будете навчатися у щасливій, вільній, мирній Україні. Будьте здорові, бережіть себе та своїх близьких!

Окремі слова подяки і найщиріші побажання в цей день педагогам – за високий професіоналізм, знання, життєвий досвід, душевне тепло, креатив, уміння знаходити швидкий вихід у надзвичайних ситуаціях, і при цьому, залишатись педагогами, якими б не були виклики суспільства. Ви вклали у своїх вихованців і душу, і серце, і знання. Своєю любов'ю і невтомною працею допомагали пізнавати світ, прищеплювати найвищі моральні цінності.

 І, звичайно, велика вдячність батькам! Адже в цьому році без вас, шановні батьки, без вашої підтримки, вчителям не вдалося б досягти успіху.

Всім міцного здоров'я, сил, позитивного настрою, миру, добра, благополуччя і нескінченної віри в те, що все у нас буде гаразд!

СЛАВА УКРАЇНІ!!!

 

       З повагою

Гусятинський селищний голова                                                Степан КАРПО


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь