Міжнародний день захисту дітей у Гусятинській громаді

Дата: 01.06.2022 16:32
Кількість переглядів: 719

 

 

Уже традиційно 1 червня відзначається Міжнародний день захисту дітей. Це свято стало символом дитячої щирої радості та надії на майбутнє. Адже саме в дітях ми бачимо здійснення своїх мрій і сподівань, прагнемо, щоб вони росли здоровими та мали усі умови для всебічного розвитку. І святий обов’язок нас, дорослих – зробити своїх дітей щасливими не тільки сьогодні, влаштувавши їм свято, а й завтра і завжди. Адже наші діти – це майбутнє нашої країни. І кожна усмішка, кожне сказане ласкаве слово – це великий внесок у щасливе дитинство маленьких українців. Головне завдання суспільства, громади і держави в цілому - забезпечити спокійне мирне життя та повноцінний розвиток нашим дітям.

01 червня 2022 року комунальним закладом «Гусятинський центр дитячої та юнацької творчості» організовано різні конкурси, естафети та розваги для дітей. Усі учасники заходу отримали солодкі подарунки.

Також на відкритому танцювальному майданчику біля приміщення комунального закладу «Гусятинський центр культури та дозвілля» відбулися заходи «Країна мрій», присвячені Міжнародному Дню захисту дітей. Організували свято працівники відділів освіти, сім’ї, молоді та спорту, культури та туризму,  служби у справах дітей  Гусятинської селищної ради, комунального закладу «Гусятинський центр культури та дозвілля», відділу «Гусятинське бюро правової допомоги» Чортківського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги, Гусятинської районної філії Тернопільського обласного центру зайнятості, Чортківського районного сектору №3 філії Державної установи «Центр пробації» у Тернопільській області.

Наймолодші жителі громади проявили свою активність, витривалість та завзятість у різноманітних ігротеках, розвагах і вікторинах, конкурсі малюнків на асфальті, спортивних естафетах, квестах і майстер-класах. Опісля відбувся святковий концерт. 

Також відбувся показ спорядження підрозділів МВС відділення поліції №3 (м.Гусятин) Чортківського районного відділу поліції ГУНП в Тернопільській області.

Повномасштабна війна змінила життя всіх українців і найбільше від неї постраждали діти. Наразі у Гусятинській громаді проживають сім’ї з дітьми, які рятувалися від війни, тож це хороша можливість трохи додати тепла та усмішок у їхнє життя.

Усі учасники заходу отримали  сувеніри та солодощі.

Кожна дитина має повне право бути захищеною, розвиватися й навчатися для кращого майбутнього. І сьогодні – це не лише веселе свято для самих дітей, а й нагадування суспільству про необхідність захищати права малечі, прагнути, щоб усі діти росли щасливими і в майбутньому стали хорошими батьками і громадянами своєї країни.

Саме заради дітей воюють і захищають нашу державу українські Герої. Це свято - ще одна можливість дати відчути дітям нашу любов і підтримку.  Заради їхнього щасливого майбутнього ми обов’язково переможемо в цій війні.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь