Делегація Гусятинської селищної ради здійснила робочий візит до м.Оборники Шльонські

Дата: 30.05.2022 17:07
Кількість переглядів: 511

 

Із 26 по 29 травня 2022 р. з нагоди святкування Дня міста із робочим візитом до міста-побратима Оборники Шльонські (Польща) вирушила делегація Гусятинської селищної ради.

Головною метою візиту стало засвідчення поваги та висловлення подяки всьому братньому польському народові, який першим відгукнувся на українське горе, сміливо відстоює інтереси України в Європарламенті, виконує благочинну гуманітарну місію.

У дружній, товариській атмосфері працювали усі учасники поважного міжнародного зібрання - колишні і теперішні посадовці, як з української, так із польської та німецької сторін, а саме: Гусятинський селищний голова Степан Карпо та екс-мер міста Михайло Левицький, бургомістр Оборників Шльонських – Аркадіуш Поправа та колишній мер містечка – Павел Місьорик.

Голова селищної ради разом із делегацією познайомилися із роботою комунальних установ, закладів освіти та культури гміни. Під час зустрічі з очільником м.Варшави Рафалом Тшасковським було обговорено шляхи співробітництва та підтримки Гусятинської громади з боку польських інвесторів. Делегація відвідала шпиталь - тимчасове місце прихистку українських біженців, зокрема жінок із дітьми, які вимушено покинули свої домівки, втікаючи від війни. Маленькі українці, які розміщені у шпиталі одержали солодощі, дитячі книги та інші подарунки.

У ході урочистостей делегати побували на святковому концерті, на якому Гусятинський селищний голова Степан Карпо звернувся з вітальним словом до присутніх, вручив подяку бурмістру Оборників Шльонських – на знак засвідчення багатолітньої дружби, людяності, гостинності та підтримки українців. Він наголосив, що в Україні точиться кровопролитна війна і ми потребуємо від Європи і світу повномасштабної військової допомоги. Гідно представив Гусятинщину молодий талановитий колектив у складі Катерини Ониськів та Сергія Коваля. Публіка з глибоким трепетом і захопленням відреагувала на репертуар виконавців, нагороджуючи кожну із композицій бурхливими оваціями.

Висловлюємо щиру подяку усім, хто долучився до реалізації цього міжнародного проєкту: відділам освіти, сім’ї, молоді та спорту, культури і туризму Гусятинської селищної ради, колишньому очільнику громади Михайлу Левицькому за допомогу та сприяння в організації роботи делегації, підприємцю Ониськіву П. за підтримку і наданий транспорт, сім’ї Кульбабських за координацію поїздки.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь