У Гусятинській громаді привітали сім’ю переселенців із поповненням у родині

Дата: 24.05.2022 09:47
Кількість переглядів: 274

 

За дорученням Гусятинського селищного голови Степана Карпа його заступник Наталія Мацко разом із директором КУ «Центр надання соціальних послуг» Гусятинської селищної ради Марією Бабій та старостою с.Городниця Миколою Колтуцьким відвідали сім’ю породіллі-переселенки із міста Харкова.  Гості передали подарункові набори з дитячими речами першої необхідності та продуктами харчування. Народження немовляти стало справжнім святом для  родини, адже за останні  місяці вона пережила дуже багато. Молода мама Карина з новонародженим сином почуваються добре.

Це не просто допомога молодій матері, яку війна застала «при надії», це твердження того, що навіть в умовах воєнного лихоліття ніхто не залишається наодинці зі своїми проблемами та викликами.

         «Через військову агресію Ви були змушені покинути свої рідні домівки, відтак у селі Городниця на світ з’явився Ваш малюк. Пам’ятайте – тут Ви у безпеці. Ми радіємо, що наша громада поповнюється новими мешканцями. Щиро бажаємо, щоб наші діти більше ніколи не знали, що таке війна та жили і зростали у мирній, вільній та незалежній Україні!» – бажала родині заступниця.

Від щирого серця вітаємо родину з цією найщасливішою подією в житті, хоч і обпаленою війною. Бажаємо, аби всі дітки, які з’являються на світ, зростали здоровими під мирним українським небом!

Фото без описуФото без описуФото без опису

 

               


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь