Всеукраїнська дитячо-юнацька військово-патріотична гра „Сокіл” („Джура”)

Дата: 13.05.2022 12:11
Кількість переглядів: 236

 

Фото без опису

Щороку в квітні-травні заклади освіти приймають участь у Всеукраїнській дитячо-юнацькій військово-патріотичній грі „Сокіл” („Джура”).

«Сокіл» («Джура») – це постійна навчально-виховна робота впродовж року, спільна робота учнів, педагогів, батьків, представників органів місцевого самоврядування та громадських організацій. Основою організації гри в освітніх закладах є: учнівське самоврядування, засноване на традиціях козацького кола, вільного народного віче, добровільне об’єднання дітей та молоді для виконання завдань гри у рій (клас, гурток тощо), сотню (паралель класів), курінь (заклад освіти).

З метою національно-патріотичного та військово-патріотичного виховання дітей та учнівської молоді  в умовах воєнного стану цьогоріч гра організована і проведена в онлайн - режимі. У Гусятинській територіальній громаді 2-3 травня відбувся І етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри „Сокіл” („Джура”).

Учні з шести закладів загальної середньої освіти Гусятинської селищної ради взяли участь в даному онлайн-заході і згідно Умов та програми проведення гри мали змогу продемонструвати свої теоретичні знання та вміння, а також фізичну підготовку в таких конкурсах:

- інтелектуальна гра-вікторина «Відун»;

- конкурс «Рятівник» (надання першої домедичної допомоги);

- конкурс «Топографічна підготовка»;

- конкурс «Фізична підготовка».

Переможцями місцевого етапу гри стали: рій ім.Северина Наливайка (ЗЗСО смт Гусятин) серед учасників середньої вікової категорії та рій ім.Павла Полуботка (ЗОШ І-ІІІ ступенів с. Постолівка) серед учасників старшої вікової категорії «Сокіл».

        10 травня   стартував  онлайн ІІ обласний  етап  Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри Сокіл ("Джура"). Команда переможців місцевого етапу рій ім.Северина Наливайка ЗЗСО смт Гусятин (середня вікова група 11-14 років)  взяла участь в інтелектуальній  грі-вікторині "Відун" за темою "Воїни: історія українського війська". А наступного дня вже в аналогічному конкурсі змагався рій імені П. Полуботка ЗОШ І-ІІІ ст. с. Постолівка (старша вікова група 15-17 років ).

  Надалі наших «Джур»  та «Соколів» чекають наступні  випробовування згідно умов проведення гри.  Бажаємо нашим учасникам гідно пройти усі види гри та здобути перемогу!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь