від 21 квітня 2022 року № 45-од ''Про встановлення обмежень щодо торгівлі алкогольними напоями на території населених пунктів Гусятинської селищної ради''

Дата: 21.04.2022 09:48
Кількість переглядів: 187

 

ГУСЯТИНСЬКА СЕЛИЩНА  РАДА

 ЧОРТКІВСЬКОГО РАЙОНУ ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

від   21 квітня   2022 року                                                 № 45-од

 

 

 

Про встановлення обмежень

щодо торгівлі  алкогольними

напоями на території населених

пунктів Гусятинської селищної ради

 

          Відповідно до законів України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про правовий режим воєнного часу», Указу Президента України від 24.02.2022 року №64/2022  «Про введення воєнного стану в Україні», розпорядження голови Тернопільської обласної державної адміністрації від 24.02.2022 року №91/01.02-01 «Про запровадження та забезпечення заходів правового режиму воєнного стану в Тернопільській області», рішення Ради оборони Тернопільської області від 14.04.2022 року №40 «Про запровадження та забезпечення заходів правового режиму воєнного стану в області», з метою недопущення торгівлі контрафактною продукцією, уникнення поширення неякісного та фальсифікованого алкоголю, забезпечення надходжень до місцевого бюджету:

        1.Дозволити суб’єктам господарювання на території населених пунктів Гусятинської селищної ради з 21 квітня 2022 року продаж алкогольних, слабоалкогольних напоїв та вина у торговельній мережі з 09:00 по 18:00 години, в закладах ресторанного господарства – до 21:00 години з обов’язковою видачею розрахункового документа встановленого взірця.

        2.Заборонити продаж алькогольних виробів працівникам правоохоронних органів, військовослужбовцям Збройних Сил України, територіальної оборони, Національної гвардії України, особам у воєнізованій формі та зі зброєю.

         3. Дане розпорядження довести до відома суб’єктів господарювання, що діють на території Гусятинської селищної ради, та опублікувати на офіційному веб-сайті Гусятинської селищної ради.

4.Відділенню поліції №3 (м. Гусятин) Чортківського районного відділу поліції ГУНП в Тернопільській області  вживати заходи у межах наданих повноважень щодо виконання суб’єктами господарювання даного розпорядження.

5.Визнати таким, що втратило чинність, розпорядження Гусятинського селищного голови від 10 березня 2022 року №22-од «Про заборону продажу алкогольних напоїв на території населених пунктів Гусятинської селищної ради».

          6.Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника селищного голови з питань діяльності виконавчих органів Гудя Віктора.

 

Гусятинський селищний голова                                         Степан КАРПО

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                                  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь