Звернення Гусятинського селищного голови

Дата: 21.04.2022 09:42
Кількість переглядів: 358

                                Фото без опису   

                                  Шановні  жителі Гусятинської громади!

 

         Відповідно до рішення Ради оборони Тернопільської області від 14.04.2022 року №40 «Про запровадження та забезпечення заходів правового режиму воєнного стану в області» органам місцевого самоврядування доручено самостійно приймати рішення про надання дозволу суб’єктам господарювання щодо здійснення торгівлі алкогольними підакцизними товарами.

         Сьогодні я видав розпорядження про дозвіл з 21 квітня 2022 року суб’єктам господарювання продажу алкогольних, слабоалкогольних напоїв та вина у торговельній мережі з 09:00 по 18:00 години, в закладах ресторанного господарства –до 21:00 години з обов’язковою видачею розрахункового документа встановленого взірця. Відповідно до розпорядження працівникам у формі одягу правоохоронних органів, військовослужбовцям ЗСУ, територіальної оборони, Національної гвардії України, інших воєнізованих та особам зі зброєю відпускати алкогольні вироби заборонено.

       Рішення про дозвіл продажу алкогольних, слабоалкогольних напоїв та вина у торговельній мережі та в закладах ресторанного господарства прийняли більшість громад Тернопільської та інших областей.

       Я розумію, що таке рішення є складне та не цілком доречне в реаліях сьогодення, але воно прийняте з метою недопущення торгівлі контрафактною продукцією, уникнення поширення неякісного та фальсифікованого алкоголю, забезпечення надходжень до місцевого бюджету.

      Прошу суб’єктів господарювання дотримуватися чітко графіку роботи та продажу алкогольних виробів у відповідний час. А жителів громади прошу не зловживати алкоголем та дотримуватися комендантської години. Нагадаю, що за недотримання умов продажу та вживання спиртного у громадських місцях передбачене покарання згідно чинного законодавства.

З повагою Гусятинський селищний голова                      Степан КАРПО

Фото без описуФото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь