Звернення Гусятинського селищного голови

Дата: 21.04.2022 09:42
Кількість переглядів: 366

                                Фото без опису   

                                  Шановні  жителі Гусятинської громади!

 

         Відповідно до рішення Ради оборони Тернопільської області від 14.04.2022 року №40 «Про запровадження та забезпечення заходів правового режиму воєнного стану в області» органам місцевого самоврядування доручено самостійно приймати рішення про надання дозволу суб’єктам господарювання щодо здійснення торгівлі алкогольними підакцизними товарами.

         Сьогодні я видав розпорядження про дозвіл з 21 квітня 2022 року суб’єктам господарювання продажу алкогольних, слабоалкогольних напоїв та вина у торговельній мережі з 09:00 по 18:00 години, в закладах ресторанного господарства –до 21:00 години з обов’язковою видачею розрахункового документа встановленого взірця. Відповідно до розпорядження працівникам у формі одягу правоохоронних органів, військовослужбовцям ЗСУ, територіальної оборони, Національної гвардії України, інших воєнізованих та особам зі зброєю відпускати алкогольні вироби заборонено.

       Рішення про дозвіл продажу алкогольних, слабоалкогольних напоїв та вина у торговельній мережі та в закладах ресторанного господарства прийняли більшість громад Тернопільської та інших областей.

       Я розумію, що таке рішення є складне та не цілком доречне в реаліях сьогодення, але воно прийняте з метою недопущення торгівлі контрафактною продукцією, уникнення поширення неякісного та фальсифікованого алкоголю, забезпечення надходжень до місцевого бюджету.

      Прошу суб’єктів господарювання дотримуватися чітко графіку роботи та продажу алкогольних виробів у відповідний час. А жителів громади прошу не зловживати алкоголем та дотримуватися комендантської години. Нагадаю, що за недотримання умов продажу та вживання спиртного у громадських місцях передбачене покарання згідно чинного законодавства.

З повагою Гусятинський селищний голова                      Степан КАРПО

Фото без описуФото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь