ПРИВІТАННЯ З ВЕРБНОЮ НЕДІЛЕЮ

Дата: 17.04.2022 08:10
Кількість переглядів: 310

                            

                           Шановні жителі та гості Гусятинської громади!

 

Щиро вітаю усіх з Великим Християнським святом Святого Входу Господнього в Єрусалим, або, як його ще називають у народі, Вербною неділею.

За християнським ученням, коли Ісус Христос воскресив з мертвих Лазаря, люди, які бачили це, повірили, що він дійсно Син Божий. Коли Ісус в’їжджав на віслюку до Єрусалима, то люди, вшановуючи його, встеляли дорогу своїм одягом, а також вітали пальмовим гіллям.

Вербна неділя — свято, коли хочеться згадати всіх, хто дарував і дарує нам впевненість у тому, що людське існування не марне, адже ми живемо і день за днем боремося з труднощами і негараздами заради тих, кого любимо. Нехай у кожного з нас завжди будуть поруч дорогі люди, заради яких варто жити і творити.

Цієї світлої неділі разом із освяченим вербовим гіллям у наші домівки входять мир та Божа благодать, серця наповнюються добром, любов’ю, щирістю і сподіваннями.

Тож нехай Господь береже ваш будинок і дарує здоров’я, мир і душевну тишу всім його мешканцям, щоб гілки верби позбавили від усіх недуг та розчарувань, щоб це свято запалило яскравий вогонь любові в серці та полум’я щастя в усьому домі.

Вербну неділю ми святкуємо у важкий для України час, який зумовлений війною, жахливою розрухою міст, сіл та селищ, окроплений кров’ю наших громадян, оповитий щоденними молитвами мільйонів українців. Але ми щиро віримо, що з Божою допомогою подолаємо всі труднощі, здобудемо перемогу і на нашу землю прийде мир та спокій.

З повагою Гусятинський селищний голова           Степан КАРПО

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь