від 11 лютого 2022 року № 1281 ''Про договори про міжбюджетні трансферти на 2022 рік''

Дата: 14.03.2022 12:17
Кількість переглядів: 150

 

 

ГУСЯТИНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ЧОРТКІВСЬКОГО РАЙОНУ ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

VIII СКЛИКАННЯ

ХІV  СЕСІЯ

 

Р І Ш Е Н Н Я

від 11 лютого 2022 року                                           № 1281

 

Про договори про міжбюджетні трансферти на 2022 рік

 

 

       Керуючись Бюджетним Кодексом України, статтею 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи висновок комісії з питань фінансів, бюджету, планування соціально-економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва, Гусятинська селищна рада

 

В И Р І Ш И Л А :

 

  1. Затвердити договір між Васильковецькою сільською радою та Гусятинською селищною радою про міжбюджетний трансферт (надання іншої субвенції) на суму 250 000 гривень на оплату комунальних послуг для первинної ланки медичної допомоги медичних установ, які діють на тероторії Васильковецької сільської територіальної громади.
  2. Затвердити договір між Хоростківською міською радою та Гусятинською селищною радою про міжбюджетний трансферт (надання іншої субвенції) на суму 378 648 гривень для часткового фінансування позашкільної освіти позашкільними закладами освіти відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту Гусятинської селищної ради.
  3. Затвердити договір між Хоростківською міською радою та Гусятинською селищною радою про міжбюджетний трансферт (надання іншої субвенції) на суму 523 675 гривень для:

- часткового фінансування видатків на утримання Комунальної архівної установи «Трудовий архів Гусятинської селищної ради» в сумі 76 360 грн.,

- часткового фінансування інклюзивно-ресерсного центру відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту Гусятинської селищної ради в сумі 43 550 грн.,

- часткового фінансування КНП «Гусятинський ЦПМСД» в сумі 403 765, з них: 210 000 грн. – оплата енергоносіїв, 140 000 грн. – утримання рентгенологічного кабінету, 20 000 грн. – оплата водопостачання, 30 000 грн. – виплата пенсій, призначених на пільгових умовах, Хоростківської громади, 3 765 грн. – оплата сервісного обслуговування автомобіля Renault DASTER Хоростківської громади.

  1. Затвердити договір між Гримайлівською селищною радою та Гусятинською селищною радою про міжбюджетний трансферт (надання іншої субвенції) на загальну суму 650 000 гривень, з них:

     132 000 грн. – на спів фінансування видатків Комунальної архівної установи «Трудовий архів Гусятинської селищної ради»,  

     468 000 грн. – на спів фінансування видатків КНП «Гусятинський ЦПМСД», з них: 208 000 грн. –енергоносії на первинну ланку медицини, що знаходиться на території Гримайлівської селищної ради, 260 000 грн. – утримання рентгенологічного кабінету амбулаторії загальної практики сімейної медицини смт.Гримайлів,

     50 000 грн. – на спів фінансування видатків КНП «Гусятинська КЛ», а самн: енергоносії на вторинну ланку медицини, що обслуговує жителів Гримайлівської селищної ради.

  1. Контроль за виконанням рішення доручити постійній комісії з питань фінансів, бюджету, планування соціально-економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва Гусятинської селищної ради.

    Гусятинський селищний голова                            Степан КАРПО

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь