від 28 лютого 2022 року №20-од "Про відзначення 150-річчя від дня народження Соломії Крушельницької "

Дата: 06.03.2022 17:11
Кількість переглядів: 136

 

ГУСЯТИНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ЧОРТКІВСЬКОГО РАЙОНУ ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

від 28 лютого 2022 року                                                          №20-од

 

Про відзначення 150-річчя від дня

народження Соломії Крушельницької

 

Відповідно до Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, Указу Президента України від 21 листопада 2021 року №578/2021 „Про відзначення 150-річчя від дня народження Соломії Крушельницької”, рішення Тернопільської обласної ради від 10 листопада 2021 року №311 „Про проголошення 2022 року в Тернопільській області Роком Соломії Крушельницької”, на виконання розпоряджень голови Тернопільської обласної державної адміністрації від 26 січня 2022 року №40/01.02-01 ”Про відзначення в області 150-річчя від дня народження Соломії Крушельницької”, голови Чортківської районної державної адміністрації від 04 лютого 2022 року  №15/01-03  „Про відзначення в районі 150-річчя від дня народження Соломії Крушельницької” та з метою вшанування памяті, популяризації творчості видатної української співачки Соломії Крушельницької та з нагоди відзначення 150-річчя від дня її народження:

1. Затвердити заходи з підготовки та відзначення на території населених пунктів Гусятинської селищної ради 150-річчя від дня народження Соломії Крушельницької (далі - заходи), що додаються.

2. Структурним підрозділам Гусятинської селищної ради з урахуванням вимог законодавства щодо запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19 забезпечити виконання заходів, затверджених цим розпорядженням, і про проведену роботу інформувати відділ культури і туризму Гусятинської селищної ради до 10 грудня 2022 року.

3. Відділу культури і туризму Гусятинської селищної ради забезпечити координацію роботи та узагальнення матеріалів щодо проведення заходів і про виконання розпорядження інформувати департамент культури та туризму Тернопільської обласної державної адміністрації  до 12 грудня 2022 року.

        4. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника Гусятинського селищного голови з питань діяльності виконавчих органів Наталію Мацко.

 

Гусятинський  селищний  голова                                         Степан КАРПО

 

ЗАТВЕРДЖЕНО

Розпорядження селищного голови

28.02.2022 року №20-од

 

ЗАХОДИ

з підготовки та відзначення на території населених пунктів

 Гусятинської селищної ради 150-річчя

 від дня народження Соломії Крушельницької

 

 

1. Організувати в музеях, шкільних, публічній та інших бібліотеках-філіях Гусятинської селищної ради тематичні книжкові, фотовиставки, бібліографічні огляди літератури, вечори-портрети, провести науково-краєзнавчі конференції з нагоди 150-річчя від дня народження Соломії Крушельницької.

Відділи культури і туризму; освіти, сім’ї, молоді та спорту Гусятинської селищної ради

Упродовж 2022 року

 

2. Провести у закладах освіти, культури Гусятинської селищної ради   тематичні виховні, інформаційно-просвітницькі години, читацькі конференції та інші заходи, присвячені життю і творчості Соломії Крушельницької.

Відділи культури і туризму; освіти, сім’ї, молоді та спорту Гусятинської селищної ради

Упродовж 2022 року

 

 

Начальник відділу культури і туризму

Гусятинської селищної ради                                                Ірина ВЕЛИЧЕНКО


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь